2777
2789
عنوان

خدایا چرا من هنوز تو نی نی سایتم!

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 50 پست
به شوهرم گفتم از این به بعد اجازه نمیدم کسی بهم توهین کنه.شوهرم همیشه میگفت تو بخاطر من کوتاه بیا بب ...

کوتاه آمدن یک چیزه، از حق دفاع کردن یک چیزه! میگن حق گرفتنیست نه دادنی! من به دعوا اعتقادی ندارم ولی وقتی خیلی بی زبون باشی، لابد پشت سرت میگن چه عروس دست و پا چلفتی و توسری خوری گیرمون آمده! البته با عرض معذرت!

خانواده همسر من که اینقدر قربون صدقه پسرم می روند بعضی وقتها می ترسم لوس بشه! به هرحال میگن نوه مغز ...

من نگرانم که پس فردا بچمم مث خودم بشه اصلا بهش اهمیت ندن.اما خب شکر خدا راهم دوره.قرار نیست بچم زیاد پیششون باشه.وگرنه میدونم بچمم میسوزوندن

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی اعتیاد پیدا کردم الان میرم چهارتا ظرفو جابجا میکنم میام چک میکنم ببینم کسی جوابمو داده یا ...

حالاخوبه بینش به کارهات هم می رسی! اصلا باید کمپین گزارش کارهای مفید روزانه تشکیل بدم!

حالاخوبه بینش به کارهات هم می رسی! اصلا باید کمپین گزارش کارهای مفید روزانه تشکیل بدم!

آره لطفن

من خیلی احتیاج دارم 

بینش به کارام میرسم ولی کاری مه یه ساعته تموم میشه چهارساعت طول میکشه😭😭😭

❤️💍متاهل و متعهد💍❤️
کوتاه آمدن یک چیزه، از حق دفاع کردن یک چیزه! میگن حق گرفتنیست نه دادنی! من به دعوا اعتقادی ندارم ولی ...

بی زبون نیستم ولی در مقابل اونا همیشه کوتاه اومدم و سکوت کردم.خدا جای حق نشسته خودش میدونه.خودم نون شب نداشتم ولی تا اومدن خونم مث پروانه دورشون گشتم و بهترینو جلوشون گذاشتم.از خودشون گرفته تا خانواده داماداشونو بهترین مدل پذیرایی کردم.میگن صبر خدا چهل ساله بلاخره جواب میده

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

وای خواهر ببخشید من کلا شمارو از بحث دور کردم.شرمنده 

نه عزیزم، اتفاقا عضو پر و پا قرص بحث شدی!درکت می کنم آدم بعضی وقتها دلش می خواهد خودش را از نظر فکری ...

شوهرم بد نیست تا وقتی که پای خانوادش وسط نباشه برام بهترینه

اتفاقا من خواهر ندارم، خوشحال شدم خواهر صدام کردی!

عزیزم منم خوشحال میشم منو مث خواهرت بدونی

عزیزم چه دل پری داری!

خیلی.....اول از همه خدا بعدم خانواده خودم بعد از اون شوهرم...من خیلی وقتا بخاطر خانوادش ازش بریدم.وقتی تصمیم قطعی گرفتم برا طلاق نمیدونم حکمت خدا چی بود کهفهمیدم حاملم.دستم کوتاه شد بخاطر بچه ی توی راهم بازم کوتاه اومدم

با مشاوره راهی ندارن بهتر بشه؟!

میدونی خانواده شوهر من از این آدمایی ان که پیش غریبه ها مث فرشته ها میشن.خواهرشوهرام مثلا تحصیل کرده ان.من سنم از همشون کمتره تو خانواده اوایل که عقد کردم اونا با سن بالا هنوز مجرد بودن محبت شوهرم و کارایی که برام میکرد باعث حسادتشون میشد.خیلی وقتا قشنگ با کاراشون نشون میدادن.ولی خب این فقط پیش من بود.گاهی وقتا شوهرم میفهمید همیشه میگفت کوتاه بیا هیچی نگو حتی میگف بهت حسادت میکنن.مثلا اگه دوتایی بیرون میرفتیم قهر میکردن که چرا مارو نبردید دیگه نه به من نه به شوهرم محل نمیدادن.و خیلی چیزای دیگه.یا اینکه مادرشوهرم که میخواست باهامون جایی بیاد سریع با حالت دو میرفت صندلی جلو ماشین مینشست که من نرم.حتی تو دوران عقد نمیزاشتن کنار هم باشیم.یا مثلا کنار هم بخوابیم.باورت نمیشه رخت خواب شوهرمو مینداخت کنار خودش منم بین خواهرشوهرا....اصلا یچی میگم یچی میشنوی خیلی چیزای دیگخ ام بود

ولی خب بدیش اینه جلوی مردم خیلی ظاهرشون موجهه.البته فامیلای نزدیکشون بارها غیر مستقیم یا حتی مستقیم گفتن خدا به دادت برسه با اینا.ولی بازم کسی از عمق ماجرا خبر نداره...مشاوره برا خودمو شوهرم رفتم ولی خیلی تاثیر نداشت.البته شوهرم آدم محبته بهش محبت کنم باهاش کنار بیام خوبه ولی آخرش جونش به مامانش بنده.مامانش آنژیو کرده بود این تا فهمید تا بیمارستان چهاربار نزدیک بود تصادف کنیم در این حد یعنی.الانم که با خانوادش در حد دوری و دوستی...من نرفتم اونام نیومدن.البته مادرشوهرم یبار اومد اونم بخاطر اینکه رفته بود دکتر دیر وقت بود شوهرم از بس زنگش زد اومد من مث همیشه پذیرایی کردم حرف زدم پیشش نشستم ولی حتی یه کلمه راجب خودمو بچم نپرسید.منم چیزی نگفتم.همین رابطمون اینجوریه...