2777
2789
عنوان

خدایا چرا من هنوز تو نی نی سایتم!

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 50 پست
چند وقتته خواهر؟!

سی هفته.اول ماه هشتم.دعا کن بچم سروقت به دنیا بیاد 

خیلی از زایمان زودرس میترسم.

دیروز بخاطر تشکیل ریه جنین آمپول بتامتازون زدم.امروز حرکتش خیلی کمه 

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
سی هفته.اول ماه هشتم.دعا کن بچم سروقت به دنیا بیاد  خیلی از زایمان زودرس میترسم. دیروز بخاطر ...

تولدت به خدا باشه عزیزم. خوشحالم که تو برداریم با نی نی سایت آشنا نبودم استرس میده به آدم والله!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی خانواده شوهر من از این آدمایی ان که پیش غریبه ها مث فرشته ها میشن.خواهرشوهرام مثلا تحصیل کرده ...

اشکالی نداره، خدا ان‌شاءالله سر عقل بیارتشون. والله دنیا ارزش این کارها و رفتارهای بچگانه را نداره!

تولدت به خدا باشه عزیزم. خوشحالم که تو برداریم با نی نی سایت آشنا نبودم استرس میده به آدم والله!

آره استرس میده ولی خب کلی از سوالات آدمم جوابش اینجا پیدا میشه

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
اشکالی نداره، خدا ان‌شاءالله سر عقل بیارتشون. والله دنیا ارزش این کارها و رفتارهای بچگانه را نداره!

خدا اهلشون کنه فقط.ولی جالبه کارایی که با من میکردن یکیشو با دختراشون نکردن