2777
2789

سلام عزیزم علائم پریودی و بارداری خیلی شبیه هم هست من از ۵ روز مونده به پریود بیبی چک میزدم اینقدر صبر میکردم تا حالا بندازه اصلا تحمل نداشتم درست هم میشد .بعدم ان شاالله که بارداری.

سلام عزیزم علائم پریودی و بارداری خیلی شبیه هم هست من از ۵ روز مونده به پریود بیبی چک میزدم اینقدر ص ...

فداتشم

من ۶ روز مونده به پریودم داخل نافم میسوزه و تیر میکشه تا پهلو کمرمم درد میکنه

بنظرت سونو واژینال انجام بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشممن ۶ روز مونده به پریودم داخل نافم میسوزه و تیر میکشه تا پهلو کمرمم درد میکنهبنظرت سونو واژینا ...

نه عزیزم الان هیچی نشون نمیده باید ۸ یا ۹ هفته بری سونوی واژینال که دکتر ببینه قلب بچه تشکیل شده .الان فقط بیبی چک بگیر چند مدل و بزن اگه حامله نباشی اصلا خط نمیندازه مال منکه شب زدم صبح خط داشت درستم بود چقدرم کیف میده بیبی چک سه تا دارم بچه دلم میخواد یکی دیگه هم بیارم 😄😄😄

نه عزیزم الان هیچی نشون نمیده باید ۸ یا ۹ هفته بری سونوی واژینال که دکتر ببینه قلب بچه تشکیل شده .ال ...

خب اگه توده یا ساک بارداری هم باشه توی سونو پیدا میشه

آخه میگن به بیبی چک اعتمادی نیس آزمایش هم میترسم برم منفی شه دستم سوراخ شه فقط😂😂😂

خب یکی دیگم بیار😍

ترشح سفید دارم اما بدون بو هستن

ترشح سفید نشانه ی بارداریه فکر کنم.من شوهرم راضی نمیشه 😁.سه تا دارم .بیبی چک قیمتی نداره حس خوب میده بهت بعدم دکتر من میگفت که تو سونوی واژینال هفته هایه اول نشون نمیده اصلا خیلی کوچیکه