2777
2789
عنوان

خدایا چرا من هنوز تو نی نی سایتم!

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 50 پست
نه عزیزم، اتفاقا خیلی مرتبطه!

خخخخخخ بحث چرتیه میدونم.ببخشید

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
ما همیشه تابع قانون احترام بذاری، احترام می بینی بودیم تا حالا! البته مادرشوهرم شهرستانه ولی یک سال ...

من احترام گذاشتم بخدا چهارسال دم نزدم هرچی گفتن هر کاری کردن.ولی خب صبر و تحمل حدی داره.بیخیال گفتنش دردی رو دوا نمیکنه 

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همینطور

خیلی معتاد اینجا شدم. اصلا هم نمیتونم بذارم کنار . به جز انرژی منفی و بدبینی و اتلاف وقت هم هیچی واسم نداره 

نمیدونم چه کنم.

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

سعی کنید اهداف و برنامه هایی که دارید رو بنویسید. اگر ننویسید ضمیر ناخود آگاه شما فکر می کنه که اون ...

مرسی عزیزم. الان رفتم تو سایتش! دارم به فایل راه اندازی کسب و کار اینترنتی گوش می دهم!

منم دقیقا همینطور خیلی معتاد اینجا شدم. اصلا هم نمیتونم بذارم کنار . به جز انرژی منفی و بدبینی و ات ...

بعضی وقتها لیست می ذارم اول جلوی خودم می گم به عنوان زنگ تفریح بروم تو سایت، جواب میده!

بعضی وقتها لیست می ذارم اول جلوی خودم می گم به عنوان زنگ تفریح بروم تو سایت، جواب میده!

منم خیلی تا حالا سعی کردم بذارم کنار اما باز روز انو روزی از نو

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

لحظه به لحظه کاراشون جلو چشممه...دیشب تو خواب گریه میکردم با مادرشوهرم حرف میزدم میگفتم هفت ماهه نیو ...

عزیزم چه دل پری داری! حالا اگه بتونم یک خواننده خوبی برات باشم، باز احساس می کنم کار مفیدی انجام دادم!

البته جواب دادن به موقع و محترمانه هم از خودخوری جلوگیری می کنه!

خب همین دیگه من همیشه سکوت کردم.بار آخر که اومدم جواب بدم خواهر شوهرم شورشو در اورد درگیری لفظی داشتیم.حالا همش میگم کاش از اول جواب داده بودم الان دلم نمیسوخت 

خب همین دیگه من همیشه سکوت کردم.بار آخر که اومدم جواب بدم خواهر شوهرم شورشو در اورد درگیری لفظی داشت ...

از ماست که برماست. من هم جدیدا واقعا سعی می کنم طوری رفتار کنم که کسی اجازه دخالت به خودش نده!

عزیزم چه دل پری داری! حالا اگه بتونم یک خواننده خوبی برات باشم، باز احساس می کنم کار مفیدی انجام داد ...

دل پری مال یه لحظه اس...منو دو تا از خواهر شوهرام باهم باردار بودیم الان اونا زایمان کردن.تو این مدت یبار مادرشوهرم حال منو نپرسید.یا حتی دختراش...منم هیچی نگفتم فقط چندروز پیش به شوهرم گفتم مامانت یه سراغ نگرفت دستش درد نکنه.اونم هیچی نگفت

از ماست که برماست. من هم جدیدا واقعا سعی می کنم طوری رفتار کنم که کسی اجازه دخالت به خودش نده!

به شوهرم گفتم از این به بعد اجازه نمیدم کسی بهم توهین کنه.شوهرم همیشه میگفت تو بخاطر من کوتاه بیا ببخش.ولی با این روش اصلا جواب نگرفتم.هر روز بدتر از دیروز

دل پری مال یه لحظه اس...منو دو تا از خواهر شوهرام باهم باردار بودیم الان اونا زایمان کردن.تو این مدت ...

خانواده همسر من که اینقدر قربون صدقه پسرم می روند بعضی وقتها می ترسم لوس بشه! به هرحال میگن نوه مغز بادامه!

منم خیلی اعتیاد پیدا کردم

الان میرم چهارتا ظرفو جابجا میکنم میام چک میکنم ببینم کسی جوابمو داده یا نه

بباس میریزم لباسشویی میام چک میکنم میرم پودر میریزم

از ساعت ۸دارم خونه تمیز میکنم هنوز حتی مرتبم نشده خونم😑😑😬

❤️💍متاهل و متعهد💍❤️