2777
2789
عنوان

دلم بدجور شکست!

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 40 پست
جالبه بدونید که خرج این آدمم من میدم چون بیکاره.من استخدام دولتم .رشتمم اتاق عمله.از لحاظ ظاهرم هر ک ...

خوب الان انگیزه و دلیلت که با این آدم میوندی چیه؟

اخلاقاش با دخترت چطوره؟

من اگه جات بودم یه بار دیگه همچین حرفی میزد بهش میگفتم میدونی حکمت اون همه سختی بارداری من چی بوده خدا هم از همون اول میخواسته بگه تو بی لیاقت و بی درکی بچه برات حیفه ولی من نشستم به زور دعا و به قیمت به خطر افتادن سلامتیم بچتو نگه داشتم حالا میفهمم به زور نباید چیزی رو خواست خدا خودش به حجم بی لیاقتی و نفهمی تو واقف بوده و این بچه رو برات نمیخواسته

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه بدونید که خرج این آدمم من میدم چون بیکاره.من استخدام دولتم .رشتمم اتاق عمله.از لحاظ ظاهرم هر ک ...

ببخشید عزیزم پس مقصر خودتی. اگه بی پناه و بی پشتوانه بودی می شد برات دل سوزوند.

یه آدمی رو برداشتی انقدر گنده کردی که حالا برای خودت شاخ شده.

یا می تونی شاخش رو بشکنی بشینه سر جاش. یا اینکه تا ابد بشینی ازش حرف بشنوی و بزنی تو سر خودت.
بعضی وقتا خودمون با خودمون نامهربون هستیم و انتظار داریم دیگران باهامون مهربون باشن. باید یاد بگیریم به خودمون احترام بذاریم تا دیگرانم موظف باشن احترام بذارن

بهش بگو تو اگه عرضه داری برو کار کن خرج زن و بچتو بده نمیخواد بری زن بگیری یکی دیگرو بدبخت کنی 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
خب حالا ب ما هم بگو با چ منطقی زنش شدی

کم سن و سال بودم همش 18 سالم بود.پدرم فوت شده بود دو سال بعدم داداشم فوت کرد و سه تا دختر اونم به جمع یتیمهای خونه اضافه شد.وضع مالیمونم بسیار بد بود.فضای خونه غمبار بود مادرمم عصبی شده بود همش درد و گریه و فقر و نداری فقط میخواستم از اون فضا خلاص بشم.این اولین خواستگارم بود حتی تا قیافشو دیدم حالم ازش بهم خورد ولی اونو تنها راه نجات دیدم.خانوادمم فقط میخواستن یه نون خور کم شه.این بود که تن به این ازدواج از اساس غلط دادم

چه بی شرم

میزدی تو دهنش که اسم خودشم یادش بره،چه فکری کرده پیش خودش این حرفو زده،میگفتی با این اخلاق گوهت هیشکی زن تو نمیشه،ببخشید خیلی عصبانی شدم نتونستم جلو خودمو بگیرم

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
عزیزم اگه خیلی ضعیفه بچه ات براش شیر نیدو بگیر عالیه

دخترم از اول ریز بود به تغذیش خوب میرسم .شیر نیدو هم دادم.آزمایش کامل هم دادم خدا رو شکر سالمه.دکتر میگه ژنتیکشه  خودمم ریز نقشم

خوب یه مدت سر کار نرو یا خانه دار شو.بیشتر به تغذیه و بهداشت روانی بچه و شوهرت اهمیت بده.من استادم ا ...

من استخدام رسمی دولتم.رشتمم اتاق عمله.امکان این که موقت کارمو ول کنم نیست.کلا هم نمیخوام استعفا بدم.چون همچین آدمی اگه فردا مشکل حادی برا من پبش بیاد به هیچ عنوان پشتوانه من نمیشه .در حال حاضر تنها پشتوانه من کارمه

خوب الان انگیزه و دلیلت که با این آدم میوندی چیه؟ اخلاقاش با دخترت چطوره؟

از طلاق واهمه دارم .از این که دخترمو ازم بگیره .از این که دخترم بیفته دست نا مادری. از برگشتن تو خونه ای که پدری نیست و برادر و زن برادره.از تنها زتدگی کردن و نگاه مردم....