2777
2789
عنوان

دلم بدجور شکست!

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرته یا دشمنت این چه طرز حرف زدنه

عزیزم اعتمادبنفس داشته باش بچه تو بچه اونم هست بگو عرضه داشته باش بشین انقد بهش غذا بده چاق و چله شه والله

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

بگو بچه به درد نخورمو بده طلاقمم بده و برو هر خری رو که لیاققته بگیر. دستم تو جیب خودمه. به دخترمم افتخار می کنم. چون سخت دنیا اومده قدرشو می دونم. هرکی لیاقت ما رو نداره به سلامت.

من بودم به غلط کردن می انداختمش. چه ناسپاس و ناشکر. حالا خوبه دیده برای به دنیا آوردن بچش چه رنجی کشیدی.

نمی گم جدا شو گلم. ولی کاری کن از گفته اش پشیمون بشه.

با گریه و زاری بیشتر اونو گستاخ می کنی. قوی باش.

میگفتی حیف همین بچه برای تو نفهم من سلامتیمو گذاشتم برای دنیا اومدنش حیف سلامتیم که گذاشتم برای بچه ...

تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت بچه به دنیا نیارم.اصلا لیاقتشو نداره.همین آدم تو اولین سونوگرافی تشخیص جنسیت تا فهمید بچه دختره منو تو خیابون ول کرد رفت.خیلی سخته که باید تحملش کنم.

تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت بچه به دنیا نیارم.اصلا لیاقتشو نداره.همین آدم تو اولین سونوگرافی تشخیص جنسیت ...

😢😢 زبان قاصره از سخن گفتن😔

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت بچه به دنیا نیارم.اصلا لیاقتشو نداره.همین آدم تو اولین سونوگرافی تشخیص جنسیت ...

😑😑😑😑😑🙄🙄🙄واا چه پدر مهربانی

جالبه بدونید که خرج این آدمم من میدم چون بیکاره.من استخدام دولتم .رشتمم اتاق عمله.از لحاظ ظاهرم هر ک ...

خب حالا ب ما هم بگو با چ منطقی زنش شدی