2777
2789
عنوان

خرگوشم اومدم بگم

622 بازدید | 91 پست

اگه کسی ناراحت شدم ازم معذرت میخوام حلال کنین ، اونایی هم که بهم خندیدن خوششون باشه، اینم بگم من اصلا حیوان ستیز نیستم هرروز و هرشب برا سگ و گربه های ولگرد غذا میریزم ، برا برنده ها دون میباشم بشت بنجره،خلاصه حلالم کنین   

صلوات محمدی پسند بفرست

چرا اول کلی حرف به حیوون و صاحب حیوون میزنن یه عده؛ بعد میگن ما خودمون براشون غذا میریزیم؟ 🤔

کلا اینجا مجازیه کار خاصی نکردی که بخوایم حلال کنیم یا نه، اما دیدت رو بهتر کن نسبت به حیوانات و ارتباطشون با آدم ها

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشده؟

ماهم بعضی شبا برای سگای کنار اتوبان غذا و آب میزاریم 

هر روزم برای یا کریما دون میپاشم میان میخورن عادت کردن هر روز میان انقد خوشم میاد 

هفته ی بعد ازین خونه میریم ناراحتشونم میگم برم کی براشون دون میپاشه پس😔😔😔

چرا اول کلی حرف به حیوون و صاحب حیوون میزنن یه عده؛ بعد میگن ما خودمون براشون غذا میریزیم؟ 🤔 کلا ا ...

مامان منم به حیوونا غذا میده ، از اون ور اگه بیان تو بالکن ما با سیب زمین پیاز هدفگیری میکنه میزنتشون 😐😐🤦🏻

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
مامان منم به حیوونا غذا میده ، از اون ور اگه بیان تو بالکن ما با سیب زمین پیاز هدفگیری میکنه میزنتشو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بعدش بابام میره سیب زمین پیازامونو از اقصا نقاط حیاط جمع میکنه میاره 😂😂😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

منم حیوونارو دوست دارم استارتر ولی سگ و گربه برا باغ و حیاط خوبه برا خونه ممکنه مریضی بیاره هرچقدر هم واکسن اینا بزنیم باز حیوون هستن محل خواب و غذاشون باید از انسان جدا باشه. اینقده سگ دوست دارم تو شهرکمون پر هستن میبینم قربون صدقه میرم ولی یه بار یکیشون پرید بهم از اون موقع فقط نگاه میکنم.😐

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

درستش این بود برای اینکه دیگه حرف نشوی حلالیت بخوایی سریع تاپیکو قغل کنی.

اینام یادشون میره.

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)