2777
2789
عنوان

خرگوشم اومدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 91 پست
یه پشه بشینه رو لباسم  دست بهش نمیزنم انقد لباسمو تکون میدم ک بپره نه اینکه مراعاتشو کنم ها ...

خخخخ..نه من واقعا از ته قلبم تماممم حیوانات رو دوست دارم..حتی چندش ترینشونو

در کمپین انرژی مثبت شرکت کنید دوستان لینک همین پایینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2943096/کمپین-تعریف-کردن-از-صفاته-خوب-و-انرژیه-مثبت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تاپیکو میگم

نه دیگه استارتر حلالیت خواسته ماعم مهربون شدیم چیزی نمیشه 😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
گلم سگ و گربه حیوانات خونگی هستن منکر اینکه سگ در هرصورت مریضی میاره نمیشم..اما گربه اگر واکسن هاشو ...

سگم اگه رسيدكي بشه مريضي نمياره كلا هر موجودي حتي خوده انسانم اگه به خودش نرسه از همه كثيف تر ميشه و عامل كلي بيماري 

١ درصد فك كنين سركاريه!
نه دیگه استارتر حلالیت خواسته ماعم مهربون شدیم چیزی نمیشه 😂

برام مهم نیست من بی ادبی ازش ندیدم فقط نظرشو گفت

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
گلم سگ و گربه حیوانات خونگی هستن منکر اینکه سگ در هرصورت مریضی میاره نمیشم..اما گربه اگر واکسن هاشو ...

گربه برای جنین خطرناکه سقط و عقب افتادگی میاره. من خرگوش داشتم اونم همینطوره رد کردم رفت

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
سگم اگه رسيدكي بشه مريضي نمياره كلا هر موجودي حتي خوده انسانم اگه به خودش نرسه از همه كثيف تر ميشه و ...

آره ولی خب سگو یه لحظه هم نباید ازش غافل بود..ممکنه غذاش بد باشه کرم روده بیاره

در کمپین انرژی مثبت شرکت کنید دوستان لینک همین پایینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2943096/کمپین-تعریف-کردن-از-صفاته-خوب-و-انرژیه-مثبت

من ک اصن خبر ندارم چ شده ولی علی الحساب حلالت نمیکنم خخخخخ

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)
آره ولی خب سگو یه لحظه هم نباید ازش غافل بود..ممکنه غذاش بد باشه کرم روده بیاره

خب اره كلا رسيدگي داه بايد براش وقت گذاشت مثل يه بچه ولي در كل بهترين دوست انسان 

١ درصد فك كنين سركاريه!
اصلا همچين چيزي نيست 

نرام با اون وضعیتی که توصیف کردی تو اون تاپیک دیگه میترسم نزدیک گربه ها شم میگم نکنه باردار شم 😂😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
گربه برای جنین خطرناکه سقط و عقب افتادگی میاره. من خرگوش داشتم اونم همینطوره رد کردم رفت

نه نمیاره..شایعه هست