2777
2789
عنوان

خرگوشم اومدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 91 پست
مامان منم به حیوونا غذا میده ، از اون ور اگه بیان تو بالکن ما با سیب زمین پیاز هدفگیری میکنه میزنتشو ...

به عنوان یه انسان نمیتونیم به کسی که به ما نیار داره کمک نکنیم این غریضه انسان ، ولی خب از یه طرفم اینکه بخوایم باهاشون زندگی کنیم و تو خونمون ولو باشن برامون سخته 

صلوات محمدی پسند بفرست
بعدش بابام میره سیب زمین پیازامونو از اقصا نقاط حیاط جمع میکنه میاره 😂😂😂

میخواستم الان بگم حیف نیس؟.. سیب زمینی پیازا رو برید بردارید😂😂😂

در کمپین انرژی مثبت شرکت کنید دوستان لینک همین پایینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2943096/کمپین-تعریف-کردن-از-صفاته-خوب-و-انرژیه-مثبت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان یه انسان نمیتونیم به کسی که به ما نیار داره کمک نکنیم این غریضه انسان ، ولی خب از یه طرفم ا ...

به خدا من خیلی اوقات پشه ها یا حشرات رو هم نمیکشم سعی میکنم از خونه یه جوری بیرونشون کنم نکشمشون..

به عنوان یک انسان یا به عنوان یک حیوان فرق نداره!..هیچ موجودی حق گرفتن جون یک موجود دیگه یا ازار و اذیتشو نداره!

در کمپین انرژی مثبت شرکت کنید دوستان لینک همین پایینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2943096/کمپین-تعریف-کردن-از-صفاته-خوب-و-انرژیه-مثبت
وای عاشق خونوادتم 😂😂😂

هانیبال خدا خیرت بده پروفتو عوض کردی😂😂😂

بخدا هرموقع که تو نظر میدادی من از ترس میریدم به خودم😂😂😂😂😂

به عنوان یه انسان نمیتونیم به کسی که به ما نیار داره کمک نکنیم این غریضه انسان ، ولی خب از یه طرفم ا ...

عزیزم شما مجبور نیستی اگه دلت نمیخواد تو خونه‌ت نگه داری 

کسی عم که سرپرستی حیوانی رو بعهده داره باید مواظبش باشه تا تو خونه کسی نره یا کسی رو اذیت نکنه 

ولی نمیشه گفت هیچکس حیوان نگه نداره چون من دلم نمیخواد 

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

حلالی عزیز 

خوشحالم کردی بابت حرفت حتما بهشوت کمک کن اونا زبون ندارن که کمک بخوان کمک کردن بهشون  خیلی کار خیریه مطمئن باش از هر دست بدی از همون دست میگیری فک نکن چون حیوون کارت بی جواب میمونه نه اصلا جواب کارای خیرتو میبینی

بلد نبودم قفل کنم آخه کلا  دومین تابیکم بود

برو بزن رو پروفایلت.

فسمت کاربری.

تبادل نظر.

بعدش یه گزینه قفل شود داره 

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

شما شايد با نگه داري حيوون مشكل داري و خب دوست نداري نگه داري كسيم مجبورتون نميكنه ولي من عاشق تك تك حيوونام خيلي حيوونا هم داشتم تو خونم و حيووني مث سگ بايد بره از خونه بيرون و بگرده نميشه ما براشون تعيين تكليف كنيم 

١ درصد فك كنين سركاريه!
برو بزن رو پروفایلت. فسمت کاربری. تبادل نظر. بعدش یه گزینه قفل شود داره 

ترکید تاپیکش

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
به خدا من خیلی اوقات پشه ها یا حشرات رو هم نمیکشم سعی میکنم از خونه یه جوری بیرونشون کنم نکشمشو ...

یه پشه بشینه رو لباسم 

دست بهش نمیزنم

انقد لباسمو تکون میدم ک بپره

نه اینکه مراعاتشو کنم ها ... نه

چون چندشم میشه  و میترسم ازشون 😁😁😁😁😁

از همه ی خزنده ها ، چرنده ها، دو زیستان و ...

جز فیل😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
منم حیوونارو دوست دارم استارتر ولی سگ و گربه برا باغ و حیاط خوبه برا خونه ممکنه مریضی بیاره هرچقدر ه ...

گلم سگ و گربه حیوانات خونگی هستن

منکر اینکه سگ در هرصورت مریضی میاره نمیشم..اما گربه اگر واکسن هاشو بزنی هیچ مشکلی نداره نگر برای کسی که اگزما داره یا به موهاش حساسیت داره..

حتی امام صادق هم گفتن گربه از اهل خانه است..(یعنی میشه به عنوان حیوون خونگی نگهش داشت)