2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 54 پست
خانوما تجربه بی بی با هاله سفید دارین؟؟؟ البته یه هفته به موعد

من دارم چهار روز پیش اصلا رنگ ننداخت فقط نواره براق شد  روز بعد خیللللللللی  کمرنگ   رفتم ازمایش مثبت بود

خدایا شکرت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتی مثبت میشه متنفرم 

من از بس منفی شده خستم کرده

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
من دارم چهار روز پیش اصلا رنگ ننداخت فقط نواره براق شد  روز بعد خیللللللللی  کمرنگ  & ...

برامنم همون اول براق شد و هاله سفید افتاد

الانم بی بی چک رو دارم

کاملا مشخصه

یعنی امیدوار باشم؟؟؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
منم میترسم خارج رحم بشه

خدا نکنه عشق. اگه اینجوری باشه هم از ترس نباید حامله بشن

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
برامنم همون اول براق شد و هاله سفید افتاد الانم بی بی چک رو دارم کاملا مشخصه یعنی امیدوار باشم؟؟؟

فردا تکرار کن باردار باشی رنگی میشه  من سه روز پشت سر هم زدم  بعد رفتم از

خدایا شکرت. 

و اینکه ادرار من غلیظ نبود یا ادرار 3ساعت تست رو زدم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
خدا نکنه عشق. اگه اینجوری باشه هم از ترس نباید حامله بشن

من حامله ام دوباره   خارج رحم داشتم والانم دوباره مثبته ازمایشم  

خیلی نگرانم   باید تیتر بدم و سریع سونو برم 

خدایا شکرت. 
فردا تکرار کن باردار باشی رنگی میشه  من سه روز پشت سر هم زدم  بعد رفتم از

دیشب زده بودم

دیگه تو خونه ندارم

میخوام منتظر موعدم بمونم

من حامله ام دوباره   خارج رحم داشتم والانم دوباره مثبته ازمایشم   خیلی نگرانم    ...

ایشالا این بار سالمه ب حق امام حسین. برامنم دعا کن

من حامله ام دوباره   خارج رحم داشتم والانم دوباره مثبته ازمایشم   خیلی نگرانم    ...

نگران نباش بسپر به خدا

هیچی نمیشه مطمعین باش سالمه و داخل رحم