2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نیازی به این کارا نیست سرعت اسپرم بسیار بالاست تو همون دقایق اولیه خودش رو میرسونه به دهانه رحم.مگه در شرایطی که تحرک اسپرم کم باشه دکتر بگه ده دقیقه بدین بالا.حتی میتونین بعد یه ربع دوش بگیرید.تازه شما تا صبح هم بالا نگه دارید وقتی پاشید منی میریزه بیرون اون مقداری که باید رفته به رحم.پس اینایی که تو تجاوز حامله میشن پاهاشونو بالا میگیرن.

فقط و فقط زیر کمرتون بالشت بزارید همون لحظه نزدیکی فقط.

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
از یه طرف بله حق با دکتره

البته اینم گفت اگه شوهر کم تحرکی اسپرم داره پارو ب مدن 20 دقیقه بزن بغل دیوار ی بالشت بزار زیر کمر. ولی اگه مشکلی نداره اینکارا چرته

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
البته اینم گفت اگه شوهر کم تحرکی اسپرم داره پارو ب مدن 20 دقیقه بزن بغل دیوار ی بالشت بزار زیر کمر. ...

نمیدونم سرعتش چطوره اما من یه ساعت بالا نگه میدارم گاهی وقتا میگم شاید صلاح نباشه فعلا واسه اون نمیشه اما دلم خیلی میخواد

نمیدونم سرعتش چطوره اما من یه ساعت بالا نگه میدارم گاهی وقتا میگم شاید صلاح نباشه فعلا واسه اون نمیش ...

من که نمیکنم . دلمم بچه میخواد اما بچم نمیشه. خیلی بده . از هر چی بی بی چکه متنفرم

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
ان شاالله اینبار خوش خبر بیای و تاپیک پایان انتظار بزنی گلم

ایشالاااااااا

خانوما تجربه بی بی با هاله سفید دارین؟؟؟

البته یه هفته به موعد

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰