2777
2789

کارتون انگلیسی برای بچه ها اگه تجربه دارین معرفی کنین

اگه سایت دانلود باشه که چه بهتر

از تجربه هاتون برای انگلیسی یاد دادن به بچه هاتون بگین

😘

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Charlie and Lola

اینا رو دانلود کردم تا حدودی البته چارلی و لولا سایتی میشناسین کامل قرار داده باشه؟!اگه بیشتر معرفی کنین ممنون میشم،شما هم به بچه تون میخوایین انگلیسی یاد بدین؟!

نه عزیزم.من دخترم ۸ سالشه.از نظر ما زبان خونده ها بچه ها رو زود کلاس زبان نفرستید.دختر من همین کارتن ها رو میبینه.تو پیش دبستانی هم زبان داشتن البته.کلی هم شعر انگلیسی بلده.اما همش در قالب کارتن و بازی بوده

پسرم از کارتون انگلیسی خوشش نمباد منم مهد زبان میبرمش خوبه دوس داره

من از پاییز سال گذشته براشون گذاشتم و اولاش زیاد نگاه نمیکردن اما الان خیلی دوس دارن و اکثرا انگلیسی میبینن تا فارسی

برای زیر 7 ساله ها اتفاقا روش خوبیه که غیر مستقیم آموزش داده بشه. روش خوبی هم هس. الان پسر جاری من غیر زبون خودش 2 تا زبون دیگه م بلده. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
برای زیر 7 ساله ها اتفاقا روش خوبیه که غیر مستقیم آموزش داده بشه. روش خوبی هم هس. الان پسر جاری من غ ...

چند سالشه؟!و کامل مسلطه؟! جمله بندی و حرف میزنه با اون زبونا؟!چ زبونایی؟!

نه عزیزم.من دخترم ۸ سالشه.از نظر ما زبان خونده ها بچه ها رو زود کلاس زبان نفرستید.دختر من همین کارتن ...

منم اصلا نمیخوام بهشون آموزش بدم فقط کارتون و آهنگ که شنیداری و دیداری خود به خود یاد بگیرن

چند سالشه؟!و کامل مسلطه؟! جمله بندی و حرف میزنه با اون زبونا؟!چ زبونایی؟!

الان 9 سالشه. انگلیسی و چینی بلده. کامل مسلطه الان. از 4 سالگی نگاه می کرده. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...