2777
2789
عنوان

بچه هاتون انگلیسی بلدن؟!بیایین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 54 پست
بله عزیزم کامل مسلطه.. شاید برای ما عجیب باشه ولی کشورشون در مرز چینه و اونجا خیلیا ترجیحشون اینه چی ...

طلا جون شما خودتون اونجا انگلیسی صحبت میکنی,,,از قبل مسلط بودی که ازدواج کردی؟

مرا هزار امید و هر هزار تویی...

طلا جون شما خودتون اونجا انگلیسی صحبت میکنی,,,از قبل مسلط بودی که ازدواج کردی؟

بله عزیز من از 16 سالگی مسلط بودم معلم بودم قبلش. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم 5 سالشه کلمه های انگلیسی رنگ عدد میوه ها حیوانات و خیلی چیزای دیگه رو بلده اما خب جمله بندی و ...

منم خیلی دوس دارم ,یکی,از خانمهای همین سایت گفتن دخترش ۱۰سالش بود توی ۶ماه بامعلم خصوصی  دوتا زبان رو کامل یاد گرفته البته قصد مهاجرت داشتن به خارج خیلی راضی بود

از چه سنی وچطورشروع کردی ؟خانواده چه اندازه  کارمیکردن باهات ؟

من از 8 سالگی رفتم کلاس و تا 12 با بی علاقگی محض می رفتم هیچییی نشدم. بعدش از 12 تا 16 با علاقه و دقت و پشتکار و حتی کنجکاوی رفتم با دوستم همه ش انگلیسی حرف می زدم فیلم و اخبار می دیدم متن آهنگ در میاوردم و بیش از 400 تا داستان کوتاه حفظ کرده بودم.. خانواده باهام کار نمی کردن. 

17 سالگی المپیاد زبان موفق شدم.. و بعد بازم پیشرفته کلاس رفتم شروع کردم به رمان خوندن و تدریس از 18 سالگی.. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
خواهرم 5 سالشه کلمه های انگلیسی رنگ عدد میوه ها حیوانات و خیلی چیزای دیگه رو بلده اما خب جمله بندی و ...

چه خوب  که خواهر کوچولو داری,با بچه هات هم سن وسالن ,؟

من از 8 سالگی رفتم کلاس و تا 12 با بی علاقگی محض می رفتم هیچییی نشدم. بعدش از 12 تا 16 با علاقه و دق ...

آفرین خیلی هم عالی ,خودمم علاقه زیاد دارم ولی نه کلاس رفتمه نه هیچ تلاشی الان دبگه سعیم برع دخترمه ۸سالشه وخیلی علاقه داره به نظر شما به جزکلاس رفتن چه برنامه هایی کمک میکنه بهش ,,,