2777
2789

حالا کاری به اون ندارم پشت تلفن تو تماس ۵ دقیقه ای دوتا سوتی فاجعه دادم از دیروز فکرم درگیره دارم عذاب میکشم چرا بلد نیستم مثل ادم حرف بزنم تو چت اینقدر خوبم مثلا الان میدونم باید میگفتم التماس دعا خوش به سعادتتون و ... ولی وقتی دارم حرف میزنم عقلم اندازه بچه ۵ ۶ ساله نمیکشه اگه بدونید چی گفتم حتی خجالت میکشم یاد اوریش کنم الهی بمیرم تا بیشتر از این رسوا نشدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم منم تو چت خوبم ولی تو صحبت کردن نه🤕

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

منم همینم تو حرف زدن هول می کنم یه چیزهایی می گم بعد اعصابم خورد می شه 

مثلا زن دایی شوهرم تو مهمونی داشت حالا مادرم می پرسید منم گفتم ممنون دست بوسن (اخه مادر من با این سن و سال چرا باید دست این ادم هفت پشت غریبه رو ببوسه! چقدر بعد اعصابم خورد شد از این حرفم با خودم گفتن تو حرف نزنی بهتره !)

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.