2777
2789
عنوان

بچه هاتون انگلیسی بلدن؟!بیایین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 54 پست
بهترین راه اینه که خودت باهاش حرف بزنی بعدش کارتون و بازی بعدم معلم خصوصی تاکید میکنم خصوصی و کتاب&n ...

خودم بلد نیستم زیاد،بعد میخوام بدون لهجه یادبگیره تلفظ کاملا درست،چقد خوب خدا براتون حفظش کنه،متاسفانه من خودم ربانم خوب نیس:(

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
نه عزیز دلم همسر من هندیه و فارسی رو فقططط با فیلم و اخبار دیدن یاد گرفت😁😂 تازه منم خیلی باهاش حرف ...

چه جالللللب😁

خوشبخت باشین عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزای متنوع ببینن سرعت یادگیری هم می ره بالاتر.. باید زبان رو در شرایط مختلف و به اصطلاح در discours ...

خیلی ممنونم از راهنماییت دوست خوبم ،امیدوارم که یاد بگبرن ،اگه یه روز واقعا مثله فارسی انگلیسی بحرفن از خوشی میمیرم فک کنم😁

کارتن های مورد علاقه دختر من Rainbow Rubby Peppa pig Paw patrol Pj mask My big big friend M ...

مررررسی عزیزم،دی وی دی تهیه کردین یا دانلود؟!اگه دانلود کردین ممنون میشم سایتشونو بهم معرفی کنی

دختر گلتون چند سالشه؟!و چقد پیشرفت کرده؟!

دختر من متاسفانه زیاد فارسی حرف نمی زنه همش انگلیسی ۳.۵ سالشه

ایران هستین؟!بنظرم نگران فارسیش نباشین یادمیگیره حتمن

کارتن های دوزبانه دکتر امینی. اینستا فیلم بچه های دوزبانه رو گذاشته . سن طلایی دوزبانه شدن زیر ۷ سال ...

فک کنم اینجا هم تاپیک داشتن یه تاپیک دیدم برا سال 94 بود

از چه سنی خوبه برن کلاس زبان؟

برای بچه ها زیر 7سال کلاس زبان زیاد جالب نیس،با کارتون آهنگ انگلیسی بهتر جواب میده برا بعدش هم دقبق نمیدونم چی بگم 8 سال به بالا کلاس زبان خوبه بنظرم

برای بچه ها زیر 7سال کلاس زبان زیاد جالب نیس،با کارتون آهنگ انگلیسی بهتر جواب میده برا بعدش هم دقبق ...

منم دخترم ۸سالش تموم شده تازه کلاس زبان ثبت نامش کردم,سالای قبل هم رنگ واعضا وغیره رو له صورت کلمه بهش یاد دادم خیلی دوس دارم عالی پیشرفت کنه 

مرا هزار امید و هر هزار تویی...

مطمئنی چینی مسلطه؟

بله عزیزم کامل مسلطه.. شاید برای ما عجیب باشه ولی کشورشون در مرز چینه و اونجا خیلیا ترجیحشون اینه چینی بگیاد بگیرن. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
منم دخترم ۸سالش تموم شده تازه کلاس زبان ثبت نامش کردم,سالای قبل هم رنگ واعضا وغیره رو له صورت کلمه ب ...

خواهرم 5 سالشه کلمه های انگلیسی رنگ عدد میوه ها حیوانات و خیلی چیزای دیگه رو بلده اما خب جمله بندی و اینکه حرف بزنه رو نداره همه اش فک میکنم ینی میشه که کامل حرف بزنه به اون زبان ،