2777
2789
عنوان

بچه هاتون انگلیسی بلدن؟!بیایین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 54 پست
پپا پیگ خیلی راحت تره به نظرم.ما سی دی براش خریده بودیم.اما چارلی لولا همسرم دانلود کرد براش نمی دون ...

پپا رو دارم کامل،خیلی هم دوس دارن بچه ها ،اگه براتون مقدور بود بپرسین چه سایتی و بهم بگین ممنون میشم

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین راه اینه که خودت باهاش حرف بزنی بعدش کارتون و بازی بعدم معلم خصوصی تاکید میکنم خصوصی و کتاب 

پسرم بعد یکسال مثل بلبل انگلیسی حرف میزنه از منم که واسه ایلتس میخوندم بهتر 

۵ سالشه

الان 9 سالشه. انگلیسی و چینی بلده. کامل مسلطه الان. از 4 سالگی نگاه می کرده. 

چقد عالی،ایکاش منم بتونم اینکارو انجام بدم برای بچه ها،یه چیزایی یاد گرفتن اما خب تا دو زبانه شدن فاصله بسیار است،همه اش میترسم دیر شروع کردم

چقد عالی،ایکاش منم بتونم اینکارو انجام بدم برای بچه ها،یه چیزایی یاد گرفتن اما خب تا دو زبانه شدن فا ...

زمان شروعش اصلا مهم نیست.. فقط تدریج و تداوم مهمه. 20 سالت هم باشه با همین روش و با تداوم می تونی یاد بگیری. مزیت بچه ها بالا بودن تمرکزه. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
فقط نگاه کردن کارتون و اینا کافی نیست باید مداوم نگاه کنه به مقدار کافی. 

هر روز میبینن،خودم که به اون صورت بلد نیستم باهاشون حرف بزنم تنها امیدم به همون کارتون و آهنگه رو خیلیا هم شنیدم جواب داده

زمان شروعش اصلا مهم نیست.. فقط تدریج و تداوم مهمه. 20 سالت هم باشه با همین روش و با تداوم می تونی یا ...

نه من شنیدم تا شش سال این روش جواب میده البته برای دو زبانه شدن و مثل زبون مادری باشه اون زبانی که یاد میگیره بچه

هر روز میبینن،خودم که به اون صورت بلد نیستم باهاشون حرف بزنم تنها امیدم به همون کارتون و آهنگه رو خی ...

چیزای متنوع ببینن سرعت یادگیری هم می ره بالاتر.. باید زبان رو در شرایط مختلف و به اصطلاح در discourse های مختلف ببینن. شعر کارتون فیلم حتی کمی که بزرگ شن اخبار

نه من شنیدم تا شش سال این روش جواب میده البته برای دو زبانه شدن و مثل زبون مادری باشه اون زبانی که ی ...

نه عزیز دلم همسر من هندیه و فارسی رو فقططط با فیلم و اخبار دیدن یاد گرفت😁😂 تازه منم خیلی باهاش حرف نمی زدم. ص