2777
2789
عنوان

هیچ ردی از دختر داییم نیست😪

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 26 پست
این بچه است معلومه گولش زدنخدا ذلیلشون کنه

نه بابا فیلم دوربین مدار بسته نشون داد ی ماشین بی پلاک پسره بزور انداختنش داخل ماشین با سرعت خارج شد از کوچه رقت

حتا سوپر مارکتی داخل اون کوچه یکم جلو تر از محل حادثه میگفت صدای جیغ شنید ولی داشت نگاه تلویزیون میکرد زیاد اهمیتی نداد

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

خودش با رضایت خودش پا شده با پسره رفته؟

نه بابا دزدیدنش

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش رفته ؟؟ چرا اینجوری شده؟

پسره خواستگارش

بوده

قبول نکردن

دختره رو دزدیده

وای 😐😐😐 خب نام و نشون چه ارزشی داره اگر اون بچه نباشه

به هرحال ی مواردی ذکر میشه تو اون خبر که نباید هیچکس از این خانواده بدونه

و بهتره که خبر پخش نشه 

مدرسه که تعطیل میشه، برو یکم بخواب کیف کن… این اراجیف چیه؟

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
مدرسه که تعطیل میشه، برو یکم بخواب کیف کن… این اراجیف چیه؟

😒

پسره خواستگارشبودهقبول نکردندختره رو دزدیده

وقتی پسره خواستگارش بوده پس ادرسش مشخصه 

خوت ایگی ما لر بختاریم اگر بختیاری بیدین الان حونه پسره رو از شهر بار داده بیدین

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اگه خواستگارشه که میتونن راحت پیدا کنن

کجا راحت پیداش کنن خواهر من

میگم معلوم نیست بردتش کدوم جهنمی

وقتی پسره خواستگارش بوده پس ادرسش مشخصه خوت ایگی ما لر بختاریم اگر بختیاری بیدین الان حونه پسره رو ا ...

🙄

اولا معلوم نیست پسره بردتش کجا همه جا و مکان و حتا گوشیم ردیابی کردن ولی مثل اینکه گوشی هاشم با خودش نبرده و همه چیز تو گوشی پاک شده شیمکارتارو شکسته

دوما من تاحالا ی بار نگفتم بختیاریم و لر بختیاری نیستیم لر جای دیگه ایم

سوما مگه به قومیت طرفه که میگی هونشو به رگبار ببندیم از شهر بیرونشون کنیم

اینجا ی خویش قومی رو احترامش میکنیم 

اونقدرام وحشی نیستیم

مگه اینجاس که بخوان پارش کنن  حتا مامان بابای پسره هم از بچشون شکایت کردن هرکاری میکنن دختره پیدا بشه