2777
2789
عنوان

نمیدونم کی باید بچه اورد😕😕😕

1143 بازدید | 50 پست

سلام خانوما من ی سالو نیمه عروسی کردم و ۲۶سالمه شماها کی بچه دار شدید؟ تهرانم و شرایط فوق العاده سخت و گرونی از یطرف سنم داره بالا میره از یه طرفم موندم ب این ک میگن بچه روزیشو میاره اعتماد کنم تو این شرایط ایران یا نه؟؟!!😰😰😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه روزیشو نمیاره عزیزم

وگرن این همه کودک کار و درحال سختی کشیدن و فقیر باید روزی داشته باشن

اگ شرایطشو نداری نیار

بخاطر سنت ب بچت ظلم نکن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

دقیقا سوال منم هست من متولد 1370 هستم مرداد میشم 1 سال.

1 سال نیمم عقد بودم

موندم بچه کی بیارم در صورتیه که شوهرمم میگه یا 3 تا یا 2 تا میاد میترسم برای بعدیها دیر بشه

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم

نمیدونم میترسم منو شوهرم خیلی سخت بگیریم و دیر بشه منظورم اینه میخوایم شرایطش مهیا باشه و بیاد ولی خیلیارو دیدم بسادگی با نبود شرایط مالی مناسب بچه اوردن و بخوبی تونستن مدیریت کنن هزینه هاشونو

بچه روزیشو نمیاره عزیزم وگرن این همه کودک کار و درحال سختی کشیدن و فقیر باید روزی داشته باشن اگ شر ...

دقیقا....ما از وقتی بچه دار شدیم ندیدیم چیزی....شرایط بدتر شده.....

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

خب شما این موضوع رو هم باید در نظر بگیری ک اگه اقدام کنی احتمالش هس ک مدتی طول بکشه باردار بشی 

بچه روزیشو میاره ولی اینم بستگی ب تلاش پدر و مادرش داره فقط حضرت مریم بودش ک رزقش از اسمون میومد 

بقول شما هم ک وضعیت اقتصادی کشورمون هم بیداد میکنه از اونور احتمال روبراه شدنش هم مشخص نیس 

بنظرم فقط خود زن و شوهر هستن ک میتونن با درنظر گرفتن جوانب زندگیشون ی تصمیم درست بگیرن 

فرشته کوچولوم...بی صبرانه منتظر گرفتن دستای خوشگلتم 
دقیقا....ما از وقتی بچه دار شدیم ندیدیم چیزی....شرایط بدتر شده.....

فک کنم کم کم باید کمپین نه به فرزندم بیارن تو ایران

واقعا خیلی شرایط بدیه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
دقیقا سوال منم هست من متولد 1370 هستم مرداد میشم 1 سال. 1 سال نیمم عقد بودم موندم بچه کی بیارم در ...

وایسا اولی رو بیار ....اونوقت ببین باز دو تا یا سه تا میخواین

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....