2777
2789
عنوان

بچه ها دارم با افکارم داغون میشم

95 بازدید | 16 پست

من در مراحل جدایی ام .

اصلی ترین دلیلی که دارم جدا میشم ، دست بزن بود .

من خیلی روحم لطیف بود و شدیدا شخصیت خونسردی داشتم ، به ندرت عصبانی میشدم . مودب و بانزاکت بودم .

انقدر شوهرم کتکم زد و موهامو کشید و رسما شکنجه م میکرد ، الان شبا کابوس میبینم و میترسم.

شدیدا عصبی شدم ، فحشای خیلی بد میدم ، کلا افکار ترسناک دارم ، همش آرزوی مرگ شوهرمو دارم .

انگار هنوز تو اون وضعیتم ، نسبت به آدما گارد دارم ، بی اعتمادم ، خودمو تو خونه حبس کردم .

انگار روحم تیکه تیکه شده ، پودر شدم از درون .

همش دلم میخواد صورتمو بِکَنَم و موهامو بکشم.

خسته م از این وضعیت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به دلت آرامش بده و کمکت کنه عزیزم انشالله بهترین اتفاقا و پیشرفت ها توی مسیرت اتفاق بیافته💚

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

ممنونم عزیزم♥️

😘😘

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

سلامت باشی گلم . خیلی آزارم داد هیچوقت نمیبخشمش

خدالعنتش کنه بسپارش بخدا،قرآن بخون برو روانشناس ورزش کن خودت رو ب کاری مشغول کن خوب میشه انشالله آینده برات بهترین هارو رقم بزنه