2777
2789
عنوان

نمیدونم کی باید بچه اورد😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 50 پست
اونم بچه های الان دیگ مث زمان ما نیست ک با یه کارت صد افرین ذوق مرگ میشدیم

همه میگن سیرخشک و پوشک گرونه و اینا

اما به نظرمن اینا تازه کمترین خرج بچست هرچی بزرگتر میشن خرجشون بیشتر میشه

یه مهد معمولی ده تومن پول میخواد

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

بچه درکی از امکانات نداره.

بچه عشق میخواد... محبت میخواد... آغوش گرم میخواد... قربون صدقه ...

بچه هایی که از عشق لبریزن، با کمترین امکانات هم خوشن... اما بچه هایی که خلأ عاطفی دارن، هیچ امکاناتی راضیشون نمیکنه.

انسان با حیوان فرق داره... انسان تربیت یافته ی عشقه...

و مادر سرچشمه ی عشقه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه درکی از امکانات نداره. بچه عشق میخواد... محبت میخواد... آغوش گرم میخواد... قربون صدقه ... ...

مادری که سرچشمه ی عشقه اگه یخچالش خالی باشه ‌و هزار جور قسط و ... دیگه اعصابو عشقی براش نمیمونه که بخاد ابراز کنه😑😑

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

شما اگه بخوای منتظر بشی تا شرایط اقتصادی بهتر بشه علاوه بر ابنکه بهتر نمیشه؛ممکنه خدای نکرده برای بچه اوردنتم دیر بشه و تازه یه خرج اضافه برای بچه دار شدنتون بدید من خودم ناخواسته باردار شدم خودمون نمیخواستیم قبل از خونه دار شدن بچه بیاریم ولی الانکه این همه نازایی و مشکل بچه اوردن دوروبرم میبینم خداروشکر میکنم تقریبا یه ماه دیگه هم میریم خونه خودمون

مادری که سرچشمه ی عشقه اگه یخچالش خالی باشه ‌و هزار جور قسط و ... دیگه اعصابو عشقی براش نمیمونه که ب ...

با نظرتون مخالفم.

مادری که عشق رو تو خونه ایجاد کنه، پدر خودشو میکشه که هیچکس کم و کسری نداشته باشه. روزی خدا هم میرسه...

از این مادرا زیاد دیدم.

بچه هاشونم بزرگ که میشن بچه ها رو تقدیس میکنن.

مادر سرچشمه عشق و محرک کار و تلاشه...

عزیزم ایشون سنی ندارن که حالا هر چن سال هم روش  من خودم تازه وارد بیستو هشت شدم میخوام اواسط,ی ...

نمیگم سنشون بالاست 

ولی شاید هر وقت دلت بخواد بچه دار نشی 

شاید نتونی فاصله ی بین بچه ها رو خوب تنظیم کنی 

من تو ۲۸ بچه دار شدم به خاطر یه مشکلی تا ۳۷ نتونستم بچه دار بشم که بارداری دومم پرخطر بود 

من دوس داشتم یه بچه دیگه هم داشته باشم ولی دیگه سن ام اجازه نمیده