2777
2789

آقا دیروز ساعت 2 شب منو زن داییم و خاله هام رفتیم بیرون بگردیم

از حق نگذریم زن داییم خیلی خوشگله 😂

ولی خب به هر حال بیرون که بودیم توی یه خیابون خیلی کثیف یهو زن داییم پاهاش درد کرد به حدی که نمیتونست راه بره

بعد خیلیم وسواسیه نمیتونه بشینه روی زمین اونم زمین کثیف

بعد حالا خاله هام منو دیدن و این ایده به سرشون زد که من خم بشم مثل صندلی و زن داییم بشینه روی کمرم

منم از رودروایسی اینکارو با هزار نارضایتی کردم

بعد وقتی زن داییم نشست خیلی سنگین بود و خیلی سخت بود تحملش

از یه طرف خوشحال بودم که دارم کمک میکنم ولی از یه طرف حس فقط یه وسیله بودن داشتم

بعد من هی از روی رودروایسی هیچی نمی گفتم هی زن داییم میخواست بلند شه ولی خاله هام گفتن ادیت میشی بشین

حس میکنم احمقم که چیزی نگفتم

بعد زن داییم نزدیک یک ساعت و ربع نشسته بود روی کمرم

دیگه لطف کرد بلند شد😒

هیچ تشکری هم نکرد فقط خندید و گفت کاش بازم می‌تونستم بشینم چون خیلی راحت بودی

از اون موقع تا حالا حس وسیله بودن دارم

لطفا پاک نکن نی نی سایت

به کسی هم نمی‌خوام بگم

می‌خوام اینجا یکم کمک بخوام

مرسی ❤️💖💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا یعنی چی چجوری تو. خیابون تو اون حالت بودی 😂خاله هات خیلی نگران بودن خودشون این کارو میکردن

البته این رو هم بگم خیابون هیچکس نبود توش

اصلا انگار متروکه بود 😂

بعد از شانس گند من دقیقا همونجا پاهاش درد گرفت

به نظرت اگه توی یه خیابون پر جمعیت بودیم خاله هام بازم واسه پاچه خواری برای زن داییم بهم میگفتن اون کار بکنم؟

وا یعنی چی چجوری تو. خیابون تو اون حالت بودی 😂خاله هات خیلی نگران بودن خودشون این کارو میکردن

واقعا سخت بود

البته حس میکنم خیلی قویم😂 چون زن داییم فکر کنم 60 یا 70 کیلوعه

خب منطق خاله هامم این بود که من کوچیک ترین تو جمع بودم

وای خاله هرررررگز این کارو نمیکنه ،خودتم فک نکنم اینقدر بچه باشی که همچین خاری و حقارتی رو قبول کرده باشی،مزدم رو هم خر فرض نکن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷