2777
2789
عنوان

نمیدونم کی باید بچه اورد😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 50 پست
گرونی چیه بابا بچه تو بیار  تو سن بالا ناباروری زیاد میشه

عزیزم ایشون سنی ندارن که حالا هر چن سال هم روش 

من خودم تازه وارد بیستو هشت شدم میخوام اواسط,یا اواخر سی بچه بیارم اگه خدا بخواد

تو رویای واقعی زندگیمی    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ک دوس داره ولی میگه الان نه زوده برا اون زوده ولی برا من نه😕😕😕

همون تا پیگیر ازمایش و اینا باشی میش ۲۷ سالت

اگ ب من بود من هنوزم نمیخواستم بیارم مثه تو سردرگم بودم اما تجربه خیلییییییهاااا رو ب عینه دیدم و شنیدم متوجه شدم ک دیگ تو این وقتشه برم 

ببی دلیل خیلی زیاده .الان دوراز جون انقد ناباروری زیاد شده ک 

از کجا معلوم ک تو مثلا دو سال دیگ اقدام کنی بعد زود باردار بشی اصلا از کجا میدونی ک خدایی نکرده جفتتون از لحاظ باروری مشکل ندارین!

حداقل وقتی یخورده زودتر اقدام کنی اگ یموقع مشکلی هم باشه زودتر متوجه ش شدیو درمانش میکنی ن اینک ی وقتی بشه ک دیگ دیر باشه

من دوستم ۲ سال بود باردار نمیشد مشکل عفونتو تنبلی تخمدانو ایناهم نداش فقط اسپرم شوهرش یخورده ضعیف بود

اما از شب عروسیش اقدام کرد زودم متوجه شد بعد دو سالم باردار شد 

عزیزم ایشون سنی ندارن که حالا هر چن سال هم روش  من خودم تازه وارد بیستو هشت شدم میخوام اواسط,ی ...

من و شوهرمم همین فکرها را داشتیم و سه سال صبر کردین

بعد که میخواستیم اقدام کنیم 

من به مشکل خوردم

تخمدانهام کیست ساز شدن و یکسال دستم بند شد.

حالا پشیمونیم که چرا همون بعد یکسال بچه دار نشدیم

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷

وضع مالیتون اوکی نیست نیارین پشیمون میشین 

فعلا دست نگه دارین پول پس انداز کنید

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
بچه روزیشو نمیاره عزیزم وگرن این همه کودک کار و درحال سختی کشیدن و فقیر باید روزی داشته باشن اگ شر ...

منم همیشه همینو میگم

خب بچه علاوه براغذا یه عالمه امکانات هم میخواد به نظر من تو این شرایط ایران اصلا نمیشه به بچه فکر هم کرد

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
منم همیشه همینو میگم خب بچه علاوه براغذا یه عالمه امکانات هم میخواد به نظر من تو این شرایط ایران اص ...

اونم بچه های الان

دیگ مث زمان ما نیست ک با یه کارت صد افرین ذوق مرگ میشدیم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

با احترام به همه ی دوستان ولی بنظرم شرایط مالی باید یه ثبات نسبی داشته باشه،ممکنه بچه مشکلی داشته باشه و حسابی تو خرج بندازتتون،فقط به شرایط مثبت فکر نکنین

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه