2777
2789
عنوان

نمیدونم کی باید بچه اورد😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 50 پست

منم ۲۶ سال با پسرم تفاوت سن دارم ، بعد از ۹ ماه از عروسیم حامله شدم چون فیبروم داشتم و دکترا میگفتن باید زود بچه بیارم ، با اینکه وضع اقتصادی بدی داشتیم و داریم ولی گفتم زود بچه بیارم بهتره تا هیچوقت نتونم بیارم ، بچم شیرخشکی بود ، نه تو خرج شیرش موندیم نه تو خرج پوشکش ، همیشه هم شیک و خوشتیپ میبرمش همه جا ، هفته ای یه بارم با شوهرم میبریمش تهران گردی ، میخوام کارگاه مادر و کودکم ثبت نامش کنم ماهی ۲۰۰ هزینشه ، فعلا که روزیشو آورده ، بعدشم بچه هایی که توی رفاه مطلق بزرگ میشن نه خلاق میشن نه میتونن مسئولیت پذیر باشن ، پدر منم وضع متوسط رو به پایینی داره ولی هم منو سرافرازانه شوهر داد هم داداش بزرگم الان عقد کرده است ، حدیثم داریم که خونه ای که بچه نداره برکت نداره ، دیگه تصمیم آخر با تو و همسرته

وایسا اولی رو بیار ....اونوقت ببین باز دو تا یا سه تا میخواین

منکه نمیگم شوهرم میگه ب زور فقط میگه دوقلو میخام  راضی اش کردم قرص و دارو خطرداره

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین خودت قشنگ فکر کن همه جوانب امرو بسنج من بیست و چهار سالم بود ازدواج کردم بیست و هشت اقدام کردم تا الان که نزدیک سی و دو سالمه هنوز یه  بارداری موفق نداشتم  اگه مشکلات اقتصادی زیاد شده برا بارداری بیشتر از اونه ریسک نکن یه تصمیم جدی بگیر 

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀

بنظر من هروقت احساس کردی ک دیگ دوس داری مامان شی

هروقت جای خالی ی نی نی تو خونتونو حس کردی

البته بستگی ب شرایط داره ک قربونش برم هیچ وقت شرایط درست نمیشه ولی بنظر من ۲۶ سالگی سن خوبیه واس اقدام. فکر کن تو الان اقدتم کنی اگ مشکی نباشه و زود باردار بشی ۲۷ سالگی نی نیت بدنیا میاد هم عصابت میکشه هم فاصله سنی خیلی زیاد نمیشه هم اینک تا قبل ۳۰ ی دونه اوردی .دیگ دومیو البته اگ خواستی بیاری میزاری ۳ سال بعد و درنتیجه زمان خوبی واسه جفت بارداریا داشتی خدایی نکرده هم ب مشکل نمیخوری 

منم ۲۶ سال با پسرم تفاوت سن دارم ، بعد از ۹ ماه از عروسیم حامله شدم چون فیبروم داشتم و دکترا میگفتن ...

راس میگی ماها خودمون ک تو رفاه مطلق نبودیم ولی اخه زندگی تو تهران واقعا سخته گرونی بیداد میکنه برا این ک خونه یخوابه اجارتو به دوخوابه تبدیل کنی تو همون محل باید حداقل ۳۰تومن بذاری رو پیش خونت اخه کجای دنیا مردم تو تامین نیاز اولیه ک خونه باشه موندن بجز ایران!!!

بنظر من هروقت احساس کردی ک دیگ دوس داری مامان شی هروقت جای خالی ی نی نی تو خونتونو حس کردی البته ب ...

موافقم باهات جای خالیو ک حس میکنم ما چندسال دوست بودیم دوسالم عقد واقعا جای بچه خالیه ولی...😖😖😖

عزبزم اکثر روانشناسا ومشاورا میگن اجازه بدیددوسال حداقل اززندگی زناشویی بگذره نه عقدبعدببینید به هم میخورید اون وقت اقدام به بارداری کنید.من خودم دوسال شد.شوهرم خیلی بهترشده خودمم عاقل ترشدم تازه 25سالمم نشده شهریور میشم 25.شوهرم 31سالشه.اگه شوهرم سنش کمتر بود منم میذاشتم دوسال دیگه.خوب عشق زندگی دونفره رو بکنید مسافرت برید اخلاقای همو درک کنید ببین دلت میخواد ازین مرد بچه بیاری بعد اقدام کن 

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍

ببین احتمال داره بار اول اقدام باردار بشی

شایدم مثل خیلی از دوستان بدون دلیل منتظر بچه بمونی و افسوس اینکه داری زمان را ازدست میدی.

سنت الان خوبه...

البته با توجه به اینکه میگی بچه دوست داری و از ازدواج تونم دوسه سال گذشته میگم

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷
موافقم باهات جای خالیو ک حس میکنم ما چندسال دوست بودیم دوسالم عقد واقعا جای بچه خالیه ولی...😖😖😖

بعد رضایت شوهرتم مهمه اگ اونم دوس داره بیار اگ دوس نداره فعلا نیار ک سختیش میفته رو دوشت . اگ خدایی نکرده تو زندگی با شوهرت مشکل نداری و از همه جوره اوکی هستی بیار من چند روز دیگ ۲۷ سالم میشه ۲۶ سالگی هم اقدام کردم الان باردارم

البته من ۴ ساله ک از دواج کردم 

بعد رضایت شوهرتم مهمه اگ اونم دوس داره بیار اگ دوس نداره فعلا نیار ک سختیش میفته رو دوشت . اگ خدایی ...

اون ک دوس داره ولی میگه الان نه زوده برا اون زوده ولی برا من نه😕😕😕