2777
2789
مرگ رو با چشات می بینیاسپاینال کن بی حس میزنن وقتی 5سانت میشیاووو نشعه میکنی بعدش 🤤😅

یعنی چی 

من یه جا پرسیدم میگفتن گاز میدن 

اینی که شما میگی گازه یا ماده ی بی حس کننده تزریق میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی من یه جا پرسیدم میگفتن گاز میدن اینی که شما میگی گازه یا ماده ی بی حس کننده تزریق میکنن

بی حسی توی کمر میزنن

من 3ماهه ک زایمان کردم باهمین روش

عالیه 

کاربری دست 2نفره

درد زایمان طبیعی فقط بستگی به این داره که آستانه تحمل دردت چقدر باشه من به نظرم اوج درد زایمان وقتیه که بچه داره میاد ولی یکی هنوز ۲سانت نشده درد داره 

البته من تا ۸ سانت سر دختر دومیم درد زیادی نداشتم

بی حسی توی کمر میزننمن 3ماهه ک زایمان کردم باهمین روشعالیه

با دکترت هماهنگ کردی یا همون دردت گرفت رفتی بیمارستان و اونجا انجام دادن ؟؟ ببخشید ولی وقتی بی حسی میزنن از کجا میفهمی کی باید زور بزنی اگه راحت نبودی نگو خودم نزدیک زایمانمه ولی اطلاعات کمی دارم

با دکترت هماهنگ کردی یا همون دردت گرفت رفتی بیمارستان و اونجا انجام دادن ؟؟ ببخشید ولی وقتی بی حسی م ...

من دکتر خصوصی گرفتم10گرفت ازم بهش گفتم ک زایمان بی درد میخام با دکتر بیهوشی هماهنگ کرد خودش 

بیمارستان خصوصی 3تومن گرفت

کاملا بی حس میشی 

خود دکتر بهت میگه زور بزن

یه ماما هم بالا سرت کمکت میکنه شکمتو فشار میده

اخر خود دکتر بچه رو میکشه بیرون

ولی خیلی رااااحته اصلا یه حس خوبی بهت میده

کاربری دست 2نفره

من دکتر خصوصی گرفتم10گرفت ازم بهش گفتم ک زایمان بی درد میخام با دکتر بیهوشی هماهنگ کرد خودش بیمارستا ...

خب آخه توی طبیعی یه هو دردت میگیره مثلا سه شبم باشه دکتر میاد حتما ؟؟؟  

خب آخه توی طبیعی یه هو دردت میگیره مثلا سه شبم باشه دکتر میاد حتما ؟؟؟

اره اگه باهاش هماهنگ کنی میاد بالا سرت

ولی دکتر بیهوشی که شبا نیست اونم باید باهاش هماهنگ کنی

من دردم نگرفت دکترم بهم گفت برو بگو جنین حرکتش کم شده ک بستریت کنن

صبح رفتم 12بستری شدم سرم بهم وصل کردن تا 5ونیم زایمان کردم

کاربری دست 2نفره