آها . تو هم مثل کتاب صوتی گوش میدی خوبه . من والا حوصلم سر رفته از روزای تکراری . همش پایه گوشی . نر ...
اگه مجردی که زندگی کن برای خودت با دوستات
من مجردیم همه کیفامو کردم
از بیرون و گردش و کوه و مهمونی و خرید
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره مجردم . والا حتی نمیخوام ازدواج کنم . یکم خسته شدم . دیگه بازی توی گوشی ندارم . بیشتر اینستگرام ...
پس حالشو ببر فعلا
من حسرت یه خواب کامل دارم
سرگرمی پیشکش
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
منکه خودم ازصبح که بیدارمیشم کارای خونه رومیکنم غذادرست میکنم خونه بایدهمیشه مثل گل باشه😊بعدشم تلویزیون انتن گوشی روزنامه هرروزشوهرم میخره.سرگرمیمونم باشوهرم تفنگ ااب پاشه تازگی خریدیم انقدرررررررکیف داره.پیاده روی هم میریم
خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯♂️