2777
2789

1. درد شکمی: معمولاً ابتدا درد در ناحیه‌ی میانه شکم احساس می‌شود و سپس به سمت پایین و راست شکم (ناحیه‌ی آپاندیس) منتقل می‌شود. این درد ممکن است شدید و مداوم باشد.

2. حالت تهوع و استفراغ: بسیاری از افراد مبتلا به آپاندیسیت دچار حالت تهوع و گاهی استفراغ می‌شوند.

3. تب: تب معمولاً در این بیماری وجود دارد، اما ممکن است در برخی موارد تب پایین باشد.

4. کاهش اشتها: افراد مبتلا به آپاندیسیت معمولاً اشتهای خود را از دست می‌دهند.

5. نفخ و تغییر در حرکات روده: ممکن است احساس نفخ یا تغییر در عادات روده‌ای (مانند اسهال یا یبوست) نیز وجود داشته باشد.

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دکتر ببر خواهرم شش سالش همون روز پرخوری میکنه دل درد میگیره حالت تهوع مامانم فکر میکنه ترش کرده بهش مسکن میده شب میخوابه میبینه خوب نمیشه میبره مطب دکتر میگه اینجا واینسا ببر بیمارستان آپاندیسه دور از جون بچه شما

به احتمال زیاد ویروسه الان هر دو پسر من اسهال استفراغ ودل درد دارن ویروسه توهمه جا هم پخش شده

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم