2777
2789
منکه خودم ازصبح که بیدارمیشم کارای خونه رومیکنم غذادرست میکنم خونه بایدهمیشه مثل گل باشه😊بعدشم تلوی ...

خوبه آفرین . من اینطور دوست دارم . خانواده باحالین و پرجمب و جوشین . من مثل شما باید اتاقم تمیز مرتب خوشبو و....

منکه خودم ازصبح که بیدارمیشم کارای خونه رومیکنم غذادرست میکنم خونه بایدهمیشه مثل گل باشه😊بعدشم تلوی ...

ما هم از این تفنگا خریدیم اما حیاط نداریم  شما کجا باش بازی میکنید  

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه آفرین . من اینطور دوست دارم . خانواده باحالین و پرجمب و جوشین . من مثل شما باید اتاقم تمیز مرتب ...

مرسی😊اره حونه که تمیزه خیلی ارامش بخشه برام.شوهرمم پرانرژیه وباحوصله بچه نداریم ولی یه بچه کوچیک گیربیاره میبینی بچه هه نشسته دیگه شوهرمن داره  بدوبدومبکنه کلاعاشق بچس 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

من که یا کلاس زبان میرم،یا خودم کلاس دارم برا بچه ها زبان تدریس میکنم،بیکار که میشم خیاطی میکنم،حوصله خیاطی نباشه آشپزی میکنم شیرینی کیک دسر درست میکنم،رمان میخونمو  ......

ما هم از این تفنگا خریدیم اما حیاط نداریم  شما کجا باش بازی میکنید    

ماهم حیاط نداریم توی خونه تا زه اپارتمانم هستیم ولی فکرنمیکردم انقدربازی باحالی باشه توخونه بازی کنین انقدرخیس نمیکنه چون بیشترروخودتون اب میپاشیین دیگه

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
اینم عکس کارام

بزارببینیم

من که یا کلاس زبان میرم،یا خودم کلاس دارم برا بچه ها زبان تدریس میکنم،بیکار که میشم خیاطی میکنم،حوصل ...

☺ خوبه . میدونی ما مشکلمون اینه . مثلا یه چیز هایی رو میخوام انجام بدم ولی اصلا حوصله ندارم با بی حوصلگی انجام میدم . یا نصفه ولش میکنم و میرم سراغ کاره دیگه  ناراحتم برایه آیندم . هنوز یکم پیشرفت نکردم

ماهم حیاط نداریم توی خونه تا زه اپارتمانم هستیم ولی فکرنمیکردم انقدربازی باحالی باشه توخونه بازی کنی ...

خب ما هم مثل شماس خونمون یه بار داخل خونه بازی کردیم خیلی حال داد اما کل خونه با اب یکی شذ  

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

چه خوشکله اینم کار خودتونه؟

خب ما هم مثل شماس خونمون یه بار داخل خونه بازی کردیم خیلی حال داد اما کل خونه با اب یکی شذ   &n ...

ماکه خودمون خیسه خیس میشیم اگرروخودتون بریزین فکرنکنم خیلیخیس بشه جایی مگراینکه سایزتنفگتون ازاون خیلی بزرگاس.من فقط به شوهرم گفتم سمت تلویزیون ویخچال واینانریزه