2777
2789

سلام دوستان.

مدتیه متوجه شدم به دیابت نوع2 مبتلا شدم. در این بیماری که اغلب از 45 سالگی به بالا و در اثر کاهش حساسیت سلولها به انسولین و در نتیجه چاقی شکمی معمولا ایجاد میشه، چالش های زیادی وجود داره.

سبک زندگیت رو باید عوض کنی که خودش شامل تغذیه، ورزش، رسیدگی به وضعیت روحی،استرس و ... است.

تجربه هام رو اینجا به اشتراک میزارم،امیدوارم به درد بقیه هم بخوره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول اینکه بالارفتن قند علامت خاصی نداره.

من معمولا هرسال چکاپ کامل میدم ولی خب علامتهای معمول پرنوشی و افزایش ادرار در طول شبانه روز رو نداشتم.

یکم اواخر حس میکردم فشارم بالارفته که نرفته بود. پس تجربه اولم، قند بالا علامت خاصی نداره مگر بالای 300 بره. چکاپ سالیانه رو حتما انجام بدین.

اگر حتی میزان قندتون لب مرزه، یعنی در وضعیت پری دیابت هستین و باید رعایت کنید.

خب اول اینکه بالارفتن قند علامت خاصی نداره. من معمولا هرسال چکاپ کامل میدم ولی خب علامتهای معمول پر ...

منم دقیقا لب مرزم دکتر گفت سندروم متابولیکه

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 

خب ازمایشهاش

Fbs قند ناشتا که 10 ساعت باید ناشتا باشین.

HA1C که بالابودن قند در طی 3 ماه اخیر رو نشون میده.

خب،وقتی متوجه شدین که قندتون بالاست. اول از همه خونسردی تون رو حفظ کنین و به یه متخصص داخلی که کار دیابت انجام میده رجوع کنید. 

معمولا براتون داروهای نسل جدید مثل متفورمین،زیگمد یا گلورنتا رو نجویز میکنن.

تو خوردن داروهاتون، دقت کنید حتما همراه غذا باید باسه و بروشور دارو رو کامل بخونید.

حتما یه گلوکومتر بخرین و هر روز صبح و قبل خواب قندتون رو بسنجید.

میزان دقت دستگاه تونم با ازمایشگاه چک کنید.

و خب من خودم متاسفانه وزنم بالاست و چون اختلالات تیروءید هم دارم چاقی شکمی دارم .

قدم اول باید وزنم رو کم میکردم.

شما اگر لاغر هستین، بازم باید تغذیه تون رو کنترل کنید.

جراحی های لاغری تا زمانیکه قند کنترل نشه، ممنوعه پس تنبلی رو گزاشتم کنار و یه رژیم منطقی گرفتم.

باید از لحاظ تغذیه رعایت کنی

آره یک ماهه دکتر تغذیه میرم و هنوز دارم ادامه میدم ...حتی تیروییدم یه مقدار کم کار شده دکتر گفت قرص نمیدم بهت سبک زندگیتو عوض کنی بهتر میشه ... شما از تجربیاتتون بگین استفاده کنم 🥲

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 

چیا ممنوعه!

خب به وضوح قند و شکر  و شیرینی در هر فر اورده غذایی، انواع شیرینی،شکلات، مربا و...

نون سفید ، برنج،سیب زمینی و هر چیزی که شاخص گلایسمی بالایی داره.

چربی ،پنیر پیتزا و کلا غذای چرب و شور،فست فود و ماکارونی 

میوه های خیلی شیرین رو محدود کنید.مثل انجیر،هندوانه،خربزه.

چیا بخوریم!

انواع سبزیجات مثل کلم،کاهو، هویج خام، بروکلی،گل کلم، کدو سبز،قارچ، بامیه و ...، سالاد،سبزی خوردن، سبزیجات پخته،انواع صیفی جات مثل خیار و گوجه و ... زیتون هم عالیه

لبنیات البته شیر قند رو بالا میبره و برخی مایتها نشاسته دارن. حذف نکنید ولی حواستونم باشه 

مرغ و گوشت و ماهی گریل یا پخته شده

و خورشت های سالم کم روغن و کم نمک

نون جو و نون سبوس دار مثل سنگک

اجیل خام البته محدود

روغن زیتون و کنجد

رژیم خیلی سخت نگیرین، قراره این سبک زندگیمون باشه. پس ترجیحا غذی سالم رو برای همه بپزین.

من کاهش وزن خوبی داشتم و سعی میکنم دستور غذاهام رو بزارم.

ولی میتونم به جرات بگم اثر بامیه و کدو در کاهش قند فوق العادس. من بعد 50 روز دوز داروهام کم شد چون قندم در محدوده مجازش هست و ثابته.

چیزی که خودم دارم روش کار میکنم ورزشه.

پیاده روی ساده یا حتی یه رقص و نرمش توی خونه.

من شغل پر استرس و سنگینی دارم و واقعا میرسم خونه حال ندارم ورزش کنم ولی دارم سعی میکنم فعالیت بدنی داشته باشم.

یوگا هم خیلی خوبه.

پس به زندگیتون دقت کنید و یه راه برای افزایش فعالیت پیدا کنید.

آب هم در کاهش میزان قند خون موثره. خیلی سادس کم ابی، خون رو غلیظ میکنه!

آب بنوشید و مصرف چای و دمنوشم اشکالی نداره.

من چای سبز رو با دارچین و زیره دم میکنم و همراه توت خشک مصرف میکنم چون ضعف زیادی میاره 

ولی چربی سوز خوبیه.

نکته مهم دیگه دکترتون واستون هر چندماه یکبار ازمایش مینویسه، یادتون نره. اون داره روند بیماری رو بررسی میکنه.پس مراجعه منظم به پزشکتون یادتون نره.

خب خیلیا ممکنه راجع به طب سنتی بگن.

خب اونایی که منو میشناسن میدونن من به طب سنتی همیشه میگم مکمل. یعنی در درمان بیماری حاد موثر نیست. اول پزشکی معمولی رو دنبال کنید و دارو مصرف کنید و بعد از طب سنتی هم کمک بگیرید.

مقالات زیادی هست که اثر گیاه گزنه و دارچین رو در کاهش میزان قند خون گزارش کردن ولی یادمون باشه با اطلاع پزشکتون و در کنار داروهاتون مصرف کنید. 

حواستون به اختلال دارویی باشه.