2777
2789
عنوان

تجربه جدید من، دیابت رو چجوری کنترل کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 55782 بازدید | 86 پست
سلام عزیزم بخشید من چندتا سوال داشتم خدمتتون .من شوهرم ۶ ماهی میشه متوجه شده دیابت داره اونم خیلی کم ...

سلام. قندس لب مرز نبوده، الان تازه لب مرز رسیده.

همین رژیم گرفتن رو تشویق کنیدو بزارین رعایت کنه.

سبزیجات  و اجیل خام گزینه های مناسب هستن و بیسکوییت های رژیمی بدترین گزینه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چ تاپیک خوبی🙏🏻🌹

من تنبلی تخمدان دارم و برای همین قند خونم برام مهمه ک نوسان قندخون نداشته باشم چون باعث جوش توی صورتم میشه... البته نگران اینم هستم ک دراینده ب دیابت مبتلا نشم. 

۵ ساله تقریبا ک اصلاح سبک میکنم... 

و وزنم از نرمال خیلی پایینتره و لاغرم چاقی شکمی هم ندارم.

کم کاری تیروییدم دارم... 

fbs توی ازمایشاتم اغلب ۷۴ تا ۷۹ هست، هربار ک با دکترهای مختلف ویزیت میشم و میگم HA1C برام بنویسید میگن ک نیازی نیست و حداقل قند خون باید یکم بالا باشه تا این ازمایشو برات بنویسیم و الان لازم نیست. 

درحالیکه من شنیدم ک یسریا قندشون نرمال بوده و با ازمایش ha1c متوجه شدن پیش دیابت یا دیابتیک هستن... 

بنظرتون لازمه منم این ازمایشو بدم؟ 

و با وجودی ک اصلاح سبک میکنم چقدر احتمالش هست ک دیابت بگیرم دراینده...؟ 

اوایل ک جوش و ریزش موی خیلی زیاد داشتم دکترها بهم دروسوبلین و اسپیرونولاکتون و گلای وانس میدادن. 

ولی حالم خیلی بد میشد، بینهایت. منی ک هیچ وقت افت فشار نداشتم، صبحا چشمام سیاهی میرفت و سرگیجه حتی یبارم تو خیابون انقدر حالم بد شد ک نشستم رو زمین ب حالت غش افتادم... 

خودم داروهارو قطع کردم مخصوصا متفورمین ک واقعا مزخرف بود... 

ی دکتر توی اینستا میگفت ک متفورمین برای تنبلی تخمدان نباید اصلا قطع بشه و حتی اگر تغذیه رو رعایت کنید کافی نیست و دراینده ب دیابت مبتلا میشید!! 

بنظر شما درسته؟ 

تازگی متخصص غدد رفتم و اینارو شرح دادم گفت اصلا دارویی احتیاج نداری، و اگر جوش و ریزش مو اذیتت کرد میتونی فیناستراید ۵ میلی گرم روزی ۱ عدد بخوری... 

ولی کلا همه چیز برام سواله و انگار مبهمه همه چیز و نمیدونم کی درست میگه... 

ممنون میشم ی راهنمایی بکنید🩷🙏🏻

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

به جا قرص و دارو ی مدت پکیج درمان قند خون و کاهش کلسترول نیوشا رو بخور ایشالا خوب میشی من خودم از سا ...

خجالت نمیکشی پول میگیری تبلیغ کنی باجون مردم بازی کنی ؟ پول حروم خوردن نداره بدبخت 

لایک نکنید .توروخدا 
متاسفانه پزسک ها علافه مند به پیشگیری نیستن. چاقی شکمی اخرش دیابته. ازمون قند ناشتاقند دوساعته hA1C ...

عزیزم چند سالگی فهمیدین در معرض دیابتین؟وقتی قند خون کمه چجوری دیابت شده؟

خدایا کمی آرامش فقط همین
سلام جواب پیدا کردی؟

سلام نه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

عزیزم چند سالگی فهمیدین در معرض دیابتین؟وقتی قند خون کمه چجوری دیابت شده؟

من حدود دوساله متوجه شدم و نسبت انسولین به قند مهمه. وقتی حساسیت سلولها به انسولین کم میشه، بدن انسولین بیشتری تولید میکنه و قند خون خیلی میاد پایین ولی در واقع سلولها نسبت به انسولین واکنش نمیدن

سلام استارتر عزیز از ته قلبم برات سلامتی وارامش میخوام ازخدا میخوام هیچ وقت غم رو دلت نشینه خیلی تاپیکت قشنگ ومفیده ماشالله اطلاعاتت خیلی کامله خیلی قشنگ همه رو باحوصله وکامل جواب دادی یه دنیا ازت ممنونم همشو خوندم حیفه این تاپیک جزو پربازدید ها نشده خیلی امید بخشه یه حس خیلی قشنگی ازش گرفتم نمیدونم چجوری بگم دلگرمی شدواسم ❤️