سلام چ تاپیک خوبی🙏🏻🌹
من تنبلی تخمدان دارم و برای همین قند خونم برام مهمه ک نوسان قندخون نداشته باشم چون باعث جوش توی صورتم میشه... البته نگران اینم هستم ک دراینده ب دیابت مبتلا نشم.
۵ ساله تقریبا ک اصلاح سبک میکنم...
و وزنم از نرمال خیلی پایینتره و لاغرم چاقی شکمی هم ندارم.
کم کاری تیروییدم دارم...
fbs توی ازمایشاتم اغلب ۷۴ تا ۷۹ هست، هربار ک با دکترهای مختلف ویزیت میشم و میگم HA1C برام بنویسید میگن ک نیازی نیست و حداقل قند خون باید یکم بالا باشه تا این ازمایشو برات بنویسیم و الان لازم نیست.
درحالیکه من شنیدم ک یسریا قندشون نرمال بوده و با ازمایش ha1c متوجه شدن پیش دیابت یا دیابتیک هستن...
بنظرتون لازمه منم این ازمایشو بدم؟
و با وجودی ک اصلاح سبک میکنم چقدر احتمالش هست ک دیابت بگیرم دراینده...؟
اوایل ک جوش و ریزش موی خیلی زیاد داشتم دکترها بهم دروسوبلین و اسپیرونولاکتون و گلای وانس میدادن.
ولی حالم خیلی بد میشد، بینهایت. منی ک هیچ وقت افت فشار نداشتم، صبحا چشمام سیاهی میرفت و سرگیجه حتی یبارم تو خیابون انقدر حالم بد شد ک نشستم رو زمین ب حالت غش افتادم...
خودم داروهارو قطع کردم مخصوصا متفورمین ک واقعا مزخرف بود...
ی دکتر توی اینستا میگفت ک متفورمین برای تنبلی تخمدان نباید اصلا قطع بشه و حتی اگر تغذیه رو رعایت کنید کافی نیست و دراینده ب دیابت مبتلا میشید!!
بنظر شما درسته؟
تازگی متخصص غدد رفتم و اینارو شرح دادم گفت اصلا دارویی احتیاج نداری، و اگر جوش و ریزش مو اذیتت کرد میتونی فیناستراید ۵ میلی گرم روزی ۱ عدد بخوری...
ولی کلا همه چیز برام سواله و انگار مبهمه همه چیز و نمیدونم کی درست میگه...
ممنون میشم ی راهنمایی بکنید🩷🙏🏻