2777
2789
ماکه خودمون خیسه خیس میشیم اگرروخودتون بریزین فکرنکنم خیلیخیس بشه جایی مگراینکه سایزتنفگتون ازاون خی ...

اره نه خیلیم جا داشتیم رفتیم بزرگترین سایزو گرفتیم  

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
اره نه خیلیم جا داشتیم رفتیم بزرگترین سایزو گرفتیم    

اره پس بزرگشه که انقدرخیس میشه😂😂😂😂مامتوسط خریدیم

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☺ خوبه . میدونی ما مشکلمون اینه . مثلا یه چیز هایی رو میخوام انجام بدم ولی اصلا حوصله ندارم با بی حو ...

برو دنبال علایقت ببین به چی علاقه داری،من عاشق کارای هنریم! نمد دوزی سوزن دوزی هویه کاری طراحی روی پارچه شمع سازیو... اینارم تو بیکاریام انجام میدم

البته یه وقتاییم هس حس هیچ کاریو ندارم فقط دوس دارم دراز بکشم اونموقعس که مامانم میگه انقد که میخوابی میترسم زخم بستر بگیری😂😂😂😂