2777
2789

منم داشتم میخوندم

یه عده  اینجا رسالتشون فقط گزارش زدنه انگار🤐

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره از شوهرش با كمك محمد جداميشه

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
خانوما میشه الکی به کسی تهمت دروغگویی نزنید والا من داشتم داستان واقعیم میگفتم ترکید تاپیکم

اره منم گاهی احمق میشم میخوام بگم چه بلاهایی سر اومد از سردرگمی هام ولی وقتی رفتار این کاربرارو میبینم سریع منصرف میشم فکر وسط تعریف کردن تلخ ترین اتفاقات زندگین نمکدونا شکر پاشا کاراگاها تشریف بیارن

که بعد با محمد ازدواج کنه؟

خودش كه سوال ميكرد بچه ها بگين من چيكار كنم

ولى از اونورم ميگفت رفتم مانتو عقدمو دوختم

احتمالا ميخواد با همون محمد ازدواج كنه ديگه

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
خودش كه سوال ميكرد بچه ها بگين من چيكار كنم ولى از اونورم ميگفت رفتم مانتو عقدمو دوختم احتمالا ميخ ...

من اولش فکر کردم اونیکه باش دوست شده، متاهلا

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
دروغ بود الکی گفته بود 

نگو اينجور همه ميشناختنش

دروغ نگفته بود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خانوما دروغ بود برین تاپیک های قبلش رو ببینید ۳ روز سوییت میگرفته با محمد باشه گفته مطلقه  الان یهو شوهر دار شد کتک خور شد 😑😑😑

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید