2777
2789
من اولش فکر کردم اونیکه باش دوست شده، متاهلا

این داستانش چی شد من همینطوری دنبال میکردم دیدم بعدش دیگه نمیاد بسته شده 

اگه همون اول همرو توضیح میداد بهتر بود که چرا اینقد ادمو اذیت میکرد واسه نوشتنش

کسی میدونی چی شد اخرش؟

من اولش فکر کردم اونیکه باش دوست شده، متاهلا

نه عزيزم خودش متاهل يه دخترم داره 

بعضى از دوستان ميگفتن سركاريه 

ولى من كار به سركارى بودن ونبودنش ندارم 

مطمعنم همچين زندگيايى هست تو كشورمون

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر منم دروغ نگفت،اشتباهاتی داشت،اما دروغ نگفت

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

وای چرا انقد شماها ساده اید؟؟؟؟؟ تاپیک های قبلیش با داستانش تناقض داشت دروغ بود داستانش ی تاپیک هم زده بود ک ارزوش بوده پر یازدید بشه

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

تاپیک های قبلیش الکی بوده

من‌همیشه میخوندمش و حرفاش عجیب میومد به نظرم

اعتراف کرد دیگه و خود واقعیش رو گفت

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)

فك نكنم دروغ گفته باشه بنده خدا

داره از شوهرش جدا ميشه اما ميگه شوهرم نميدونه دارم طلاق ميگيرم تو خونه شوهرش زندگي ميكنه

محمدم گفته كنارت ميمونم طلاقم بگبره باباش تو خونه راه نميده اين بنده خدارو،خالش گفته ميارما خونه خودم تا پايان زمان عده

تاپیک خود نازی یکی از کاربرا اسکرین گذاشت ک از نازی پرسیده نازی گفته مطلقه ولی الان داشت میگفت خونه ...

تو اگه همچین شوهری داشتی یه نفر ازت میبرسید دوس نداشتی بگی مطلقه ام 

نگو اينجور همه ميشناختنش دروغ نگفته بود

برو تاپیک خای قبلش رو بخون عکس ی بچه چن ماهه رو برج 7 فرستاده میگ دخترمه بعد تو تاپیک میگ دخترم 5 ساله.

تا وقتی ک کاربرهای ساده لوحی مث شما تو سایت هس این ادم های مریض و داستان های ساختگی هم هس

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢