2777
2789
نمیدونم والا چی بگم دوست عزیز.خدا به هممون کمک کنه ، 

نتم ضعیفه اسکرینش نمیاد خودت بخون تاپیک هاشو.من فقط دوس ندارم ی ادم مریض ی عده کاربر دلسوز رو اوسکول کنه و بخنده.شبت بخیر😘

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
کلا تاپیک های قبلش رو بخونی کاملا داستان زندگیش رو متوجه میشی  تو تاپیکاش یجا میگه مجرد ی جا می ...

موافقم👌

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تاپیک های قبلش رو بخونی کاملا داستان زندگیش رو متوجه میشی  تو تاپیکاش یجا میگه مجرد ی جا می ...

اينم حرفيه

به من اخه گفته بود شوهرش بده زور ازدواج كرده

و الان با يه پسر دوسته ميخواد جدا شه از شوهرش و با اون ازدواح كنه

و خانوادشم در حريان هستن كه دوست پسر داره و يه بچه ٥ساله داره

در همين حد بهم گفته بود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان به منم گفتن كاربري دوم اون هستم😐

نازنین اول فک کردم خدایی نکرده تو تابپک زدی😂😂😂بعد دیدم  ن نازی  😷😷

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
نتم ضعیفه اسکرینش نمیاد خودت بخون تاپیک هاشو.من فقط دوس ندارم ی ادم مریض ی عده کاربر دلسوز رو اوسکول ...

دقیقا اسکرین گزاشتی  تایپکو قفل کرد  😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من خودم مطلقه ام خب گاهی وقتا که ازم میبرسن ادما میگم مجردم چون بدم میاد از واقعیتش میگم ای کاش واقعا مجرد باشم گاهی وقتا هم دوس دارم دردو دل کنم میگم مطلقه ام من فک میکنم اونم بدش میومده از واقعیت زندگیش دوس داشته مجرد باشه یا نامزد خوب داشته باشه مث محمد من میگم شاید تایبکای قبلیش خیالی باشه اما امشبش واقعا دردودل بود ادم فانتزی به این بدی نداره دیگه 

نازنین اول فک کردم خدایی نکرده تو تابپک زدی😂😂😂بعد دیدم  ن نازی  😷😷

نه بابا من هيچوووقت خودمو درگير همچين موضوعاتي نميكنم

اين كاربر هم قبلا به صورت كلي مشكلاتشو بهم گفته بود

٢جا ازش دفاع كردم

بهم گفتن كاربري دومشي😁😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چطور میشه تاپیکای قبل یکی رو پیدا کرد؟

بزن روی عکس اون طرف

بعد قسمت درباره ی من رو باز کن

روی قسمت تبادل نظر بزن

تاپیک های قبلیش میاد

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.