2777
2789
تو فکر هاشورم ولی از دردش میترسم خیلی درد داره؟ چند وقت یبار باید ترمیم شه طبیعی به نظر میاد تا ت ...

تابلوئه و مصنوعی

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد زایمانم

کامل تاج ابروم پر شد

شاید چون یه مدت مداد و سایه استفاده نکردم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
بهتر از اولش شده؟

آره نسبت به اولش بهتره.هنوز یکم سرهاش خالی میزنه ولی نسبت به اولشون بهتره.اینم بگم که موقع اصلاح سعی کنین از تیغ استفاده کنین به جا مو کن.اینطوری موها ضخیم تر میشن.برا من که خوب شده

تابلوئه و مصنوعی

اخه ارایشگرم میگفت خطهای ریز مثل موی ابرو میکشم ک اصلا تابلو نباشه ولی من باز ترسیدم😢

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
میشه عکسشو بزای 😍😍😍😍

الان کمرنگ شده 😁 با مداد پررنگش میکنم ، باید ترمیمش کنم، اونموقه میزارم، ماشالا ابروهای خودت که پررررر و مشکیه ماشاللله، من عااااشق چشم ابروتم🌷😉😍😘

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

از من خیلی بهتر از قبل شده 

من فقط بیشتر شبا وازلین زدم بهشوم ک با شونه کوچیک شونشون کردم اخرشب تاصب گزاشتم

و البته مدت زیادی دخترونه برشون داشتم تاالان

خیلی بهتر از چن سال پیشم شدم

البته دیگ همش دخترونه برمیدارم قشنگتره

آره عزیــزم 😏 حــق بــا  توعـــه 👎   
تو فکر هاشورم ولی از دردش میترسم خیلی درد داره؟ چند وقت یبار باید ترمیم شه طبیعی به نظر میاد تا ت ...

طبیعی و خوشکله، اما بعد چندین ماه کمرنگ میشه،دردم داره اما پماد بیحسی میزنه و میشه تحمل کرد 😭😁

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی