2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی و خوشکله، اما بعد چندین ماه کمرنگ میشه،دردم داره اما پماد بیحسی میزنه و میشه تحمل کرد 😭😁

چند ماه یبار باید ترمیم کرد

اوف من خیلی ترسوام

میشه اگه برات مقدوره از ابروهات ی عکس برام بفرستی🙈🙈🙈

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
الان کمرنگ شده 😁 با مداد پررنگش میکنم ، باید ترمیمش کنم، اونموقه میزارم، ماشالا ابروهای خودت که پرر ...

فداااتشم لطف داری 😍😍😍😍

گاهی ب شوهرم میگم برم هاشوووور میگه مزنم میکشمتاااااا 😞😞😞😞

دلیلشم هیچ وقت نفمیدم 😄😄😄

زاچه هر موقع گزاشتی خبرم کن

یعنی وازلین میزنی بعد شونه میکنی آبروتون؟

ارع عزیزم یکم وازلین بمال داخل ابروهات بعد شونشون کن 

ب مرور زمان خیلی خوب اثر میزاره

حتی میگن واسه تقویت مژه هم خیلی خوبه همینجوری بزنی بهشون

البته من ی مدتم باتیغ تمیزشون میزدم 

وافعا الان خیلی خوب شدن

آره عزیــزم 😏 حــق بــا  توعـــه 👎   
چند ماه یبار باید ترمیم کرد اوف من خیلی ترسوام میشه اگه برات مقدوره از ابروهات ی عکس برام بفرستی🙈 ...

من اخرای ماه صفر رفتم هاشور کردم باید یک ماهی بعد اون میرفتم واسه ترمیمش،که بخاطر اینکه بچم کوچیکه اصلا حسو حالشو نداشتم گذاشتم قبل عید ۹۸برم ترمیم کنم 😁 

الان خیلی کمرنگ شده با مداد میکشم روشو پررنگ میکنم، بزار ترمیمش کنم عکس میزارم، بار اولم بود هاشور کردم و یبارم باید میرفتم ترمیم ک نرفتم،، نمیدونم چندماه می مونه بعد ترمیم،،،، اما راضی هستم 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی