2777
2789
عنوان

دو نفرو برای ازدواج بهم معرفی کردم😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 84 پست

حق با همسرتونه

کوچکترین اتفاقی تو زندگیه اینا بیفته شما رو مقصر میدونن

دُرستش اینه ک ۱۰۰ بار پیششون تکرار کنید ک این فقط ی پیشنهاده خودتون فکراتونو کنید

بعدا اگه خدایی نکرده اتفاقی افتاد نندازین گردن من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده دختره هرکدوم یه شهرن و بسیار پرمشغله.متاسفانه تومناطق ما باید عزاو عروسی و هرمراسمی شرکت کرد ...

یا اینکه دور از جونشون اگه بیان و یکی تو راه طوریش بشه باز انگشت اشاره سمت شماست که بانی این امر شدی

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

اتفاقا فرهنگ بسیااااار به جا و خوبیه همین معرفی کردن به همدیگه

آخه الان مثل قدیما رفت و آمد نیست همسایه از همسایه خبر نداره

من یادمه یه بار همسایه ما به مادرم گفته بود شما دختر داشتید و ما خبر نداشتیم

شما با هر دو صحبت كن و اتمام حجت كن

بگو

من فقط و فقط فقط يه معرف ساده بودم

طرف مقابلو تاييد يا تكذيب نميكنم

قبل از تصميم نهايي خودتون كامل تحقيق كنيد و شرايط همو بسنجين

پس فردا خوب يا بد شد من مسئوليتي ندارم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

من یه بار شوهرم گفت که فلان دوستت برای فلانی فک کنم خوب باشه اون دوستمم چون دختر خوبی بود سنشم 30 بود گفتم کار خیری بکنم اخه اصلا اهل اینکارا نیستم و میترسم بد در بیاد...ولی چشمت روز بد نبینه همون قدم اول که فرستادن عکس و  صحبت با طرفینو ... بود/چون راه دور بودن....دیدم شوهرم بازخواستم میکنه که چرا رنگ نزدی چرا خبر ندادی پسره منتظره و خلاصه از این بحثها منم خیلی شیک و مجلسی گفتم دختره قبول نداره شرایطشو...مگه روانییی ام هزارتا حرف بشنوم تازه هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده بود انقدر حاشیه داشت 

Nothing special...

شما کار بدی نکردی عزیزم اتفاقا ثواب داره...طرف با تحقیق می ره ازدواج می کنه بعد چهل سال زیر ی سقف هنوز همسرشو نشناخته...شما مگه گفتی شناخت کامل داری؟

بهشون از اول می گفتی شناختت نسبی و دورادوره و تضمینی در کار نیست...خودشون باید همه تحقیقات و محک زدنا رو انجام بدن فردا یقه شما رو نگیرن ...شوهرتم اروم کن بگو من که تضمین ندادم معرف بودم...غصه نخور عزیزم ...همسرتم بخاطر حمایت از شما ناراحت شده وگرنه اصل قضیه مشکلی نداره...از نگرانی در بیارش ...هر چی خدا قسمت کنه ...همه بالاخره ی نواقصی دارن خدا فابریک همسر نمی زنه که برای زندگی بهتر باید تلاش کرد تا ب شناخت رسید

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

عزیزم شما کار اشتباهی نکردی ..

ولی از همسرت بپرس.. حتما اونهم دلیلی داره وگرنه ک چرا قبل از اینا زنگ نزد ب دختر که ته دلشو خالی کنه.. 

به هر حال کارت اشتباه نبود.. خودتو اذیت نکن:/

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا