یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه سر اینکه خانواده دختره کمی پر مشغلن و نمیتونن تو مراسمات شرکت کننو اینا.میگه خانواده پسره این چیز ...
ببخشید مگه منشی هستی وقتشونو تظیم کنی...چش و چالشونو باز کنن شرایط همو ببینن بپرسن بسنجن ..شما فقط معرفی اگر این وسط کاری از رو رفاقتم ارت خوایتن اصلا انجام نده..نمی دونم زنگ بزن فلان چیزو بگو فلان چیزو بپرس...اصلا...بگو من معرفی کردم تمام...همه چیز مسئولیتش با خودتونه من رفتم کنار...اگه خودتو دخالت تو.جزئیات بدی...فردا درگیرت می کننا از من گفتن بود...😨😕😒😱
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
راستش نگران زندگی خودمم شدم!آخه دختراز نزدیکای همسرمه و پسر از نزدیکای من.خیلی نزدیکه روابطمون از هر2طرف.میگه زندگی ماهم خراب میشه.بخداقصدم خیربود.هر2قصدازدواج داشتن وهر2سنشون بالارفته بود.از نظرشغل هر2رسمی دولت ازنظر تحصیلات هر2دانشجوی ارشد .هر2خانواده سرشناس
ببخشید مگه منشی هستی وقتشونو تظیم کنی...چش و چالشونو باز کنن شرایط همو ببینن بپرسن بسنجن ..شما فقط م ...
من از اول همه مسئولیتارو از دوش خودم برداشتم.گفتم شماره هموداشته باشیدحرف بزنید.بخداتا چندساعت قبل همه خوشوخرم بودن خانواده ها خونه هم بودن شام.دختر راضی پسر راضی یهو شوهرم اینجوری ته دلموخالی کرد
من به شخصه موافق این جور ازدواج نیستم.اما خب وقتی دو طرف همو پسندیدن و فقط شما معرف بودید دیگه چیزی به گردن شما نیست..آقایون هم اصولا عادت دارن در این جور موارد سازشون کوک نباشه ته دل همه رو خالی کنن.