فردا قراره دادخواست طلاق امضا کنم دلم خیلی شکسته خیلی بدی دیدم کم محبتی دیدم ولی بد وابسته شده بودم میترسم از آینده میترسم از فراموش نکردن میترسم خیلی میترسم امکان آشتی وجود نداره و دلیل طلاق هم اولویت نبودم بی توجهی دیدم همه رو به من ترجیح میداد و به ظاهر عیب گذاری میشد غرورم خدشه دار میشد قهر قهرو و خانواده پرست و بد اخلاق. ولی چون اولین مرد زندگیم بود وابسته شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرتون بعد طلاق میتونم دوباره زندگی بسازم واقعا تا ۱ سال تصمیم ازدواج مجدد ندارم ولی خواه نا خواه این ترس هست خوشبختانه میتونم اسمش و از شناسنانه پاک کنم
قبل طلاق نیومد جلو که بریم رفت طبق معمول این ۲ سال عقد قایم شد و خانوادش هم نیومدن منم نا چار و خسته از بلاتکلیفی دادخواست طلاق دادم و از مهریه گذشتم خسته ام از رفتار ها و کاراش
امید وارم من دختر خانواده ای هستم که همه تو محل میشناسن همه روی اسم پدرم قسم میخورن ولی ببین چی به سرم اومد ازدواج سنتی بود تا الان با نامحرم حتی چشم تو چشم نشدم😔😔😔😔
عزیزم الان دیگه تو تمام خانواده ها هست طلاقاصلا ایراد نیس دیگه قدیما بد میدونستن الان خیلی عادیه حتی ...
بله همه پشتم هستن خانوادم فامیل رفیق هام همه تایید کردن تصمیم ام رو حتی مشاور و وکیل واسه همون میدونم تصمیمم درسته ولی با دلم و بغض تو گلوم ناراحتی مادرم چیکار کنم نمیدونم