2777
2789

فردا قراره دادخواست طلاق امضا کنم دلم خیلی شکسته خیلی بدی دیدم کم محبتی دیدم ولی بد وابسته شده بودم میترسم از آینده میترسم از فراموش نکردن میترسم خیلی میترسم امکان آشتی وجود نداره و دلیل طلاق هم اولویت نبودم بی توجهی دیدم  همه رو به من ترجیح میداد و به ظاهر عیب گذاری میشد غرورم خدشه دار میشد قهر قهرو و خانواده پرست و بد اخلاق. ولی چون اولین مرد زندگیم بود وابسته شدم 

خدااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وابستگی طبیعیه و میگذره

به نظرتون بعد طلاق میتونم دوباره زندگی بسازم واقعا تا ۱ سال تصمیم ازدواج مجدد ندارم ولی خواه نا خواه این ترس هست خوشبختانه میتونم اسمش و از شناسنانه پاک کنم

خدااااا

یادت بیوفته ب بدی هاش 

ببین طلاق آخرین مرحله‌اس 

ببین طرف چقد بد بوده ک رسیدی ب آخرین مرحله

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

مشاوره قبلش رفتی

قبل طلاق نیومد جلو که بریم رفت طبق معمول این ۲ سال عقد قایم شد و خانوادش هم نیومدن منم نا چار و خسته از بلاتکلیفی دادخواست طلاق دادم و از مهریه گذشتم خسته ام از رفتار ها و کاراش 

خدااااا
یادت بیوفته ب بدی هاش ببین طلاق آخرین مرحله‌اس ببین طرف چقد بد بوده ک رسیدی ب آخرین مرحله

خیلی خسته ام کرد غمگینم کرد اعتماد بنفس و از بین برد

خدااااا
معلومه که میتونی

امید وارم من دختر خانواده ای هستم که همه تو محل میشناسن همه روی اسم پدرم قسم میخورن ولی ببین چی به سرم اومد ازدواج سنتی بود تا الان با نامحرم حتی چشم تو چشم نشدم😔😔😔😔

خدااااا
امید وارم من دختر خانواده ای هستم که همه تو محل میشناسن همه روی اسم پدرم قسم میخورن ولی ببین چی به س ...

عزیزم الان دیگه تو تمام خانواده ها هست طلاق

اصلا ایراد نیس دیگه 

قدیما بد میدونستن الان خیلی عادیه حتی تو خانواده های مذهبی یا شهرای کوچیک عادیه

عزیزم الان دیگه تو تمام خانواده ها هست طلاقاصلا ایراد نیس دیگه قدیما بد میدونستن الان خیلی عادیه حتی ...

بله همه پشتم هستن خانوادم فامیل رفیق هام همه تایید کردن تصمیم ام رو حتی مشاور و وکیل واسه همون میدونم تصمیمم درسته ولی با دلم و بغض تو گلوم ناراحتی مادرم چیکار کنم نمیدونم 

خدااااا
خیلی خسته ام کرد غمگینم کرد اعتماد بنفس و از بین برد

همه اینارو بسپار ب زمان 

فعلا فقط از این مرد دور شو 

بعدا از خودت تشکر میکنی 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

قبل طلاق نیومد جلو که بریم رفت طبق معمول این ۲ سال عقد قایم شد و خانوادش هم نیومدن منم نا چار و خسته ...

کاش از مهریه نگذری

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙