2777
2789

سه ساله جدا شدم دگ نذاشتن دختر هش سالمو ببینم یا صداشو بشنوم دگ نمیدونک چ شکلی شده بابامم نمیزاره شکایت کنم میگ پا تو کلانتری حق نداری بزاری ابرو دارم...دارم ذره ذره جون میدم و پیر میشم با این درد...کسی هس درکم کنه یا شرایط مشابه منو تجربه کرده باشه؟

الهی بمیرم،عمه ی من برعکس توعه بابای بچش نمیاد ببینه بچشو،خیلی بده،درکت میکنم ادم جیگر گوشش و نبینه سخته و زجر آور مگ تو دادگاه طی نکردین ک چن وقت ی بار ببینیش؟

خودت باش.مگ خودت چشه:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم خداصبرت بده

من هنوز منتظر نینی ام ولی واقعا متاسف شدم برای کسی ک اسم خودشو میزاره پدر ولی نمیزاره بچه مامانشو ببینه

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

شوهرم مشکل روانی داش و قرص ترامادول میخورد کتکم میزد و سرکار نمیرف بچه رو سر طلاق گرفتم اما اومد با تهدید بردش چون میدونس بابام ادم ارومیه و سر ابروش هیچ کاری نمیکنه بعد چن ماهم دوباره با تهدید حضانتو ازم گرف هر شب چهره بچم جلوی چشمامه نمیدونم چرا نمیمیرم راحت شم

مدرسشو پیدا کردم اما مدیرشون همکاری نکرد انقد درباره من ب دخترم بد گفته ک اونم دگ دوس نداره منو ببینه ب گوشم رسوندن ک از من بدش میاد نمیتونم فراموشش کنم دارم مرگ تدریجیمو میبینم افسردگی شدید گرفتم همش میگرن دارم ی روز خوش نمونده برام چشمام عینکی شد از بس گریه کردم