سه ساله جدا شدم دگ نذاشتن دختر هش سالمو ببینم یا صداشو بشنوم دگ نمیدونک چ شکلی شده بابامم نمیزاره شکایت کنم میگ پا تو کلانتری حق نداری بزاری ابرو دارم...دارم ذره ذره جون میدم و پیر میشم با این درد...کسی هس درکم کنه یا شرایط مشابه منو تجربه کرده باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای عزیزم خیلی سخته.ما که مادریم میفهمیم....آخه قانون و شرع میگه هفته ای یه بار شما حق داری بچه تو ببینی ...چه طور میشه به یه مادر همچین ظلمی کرد...الهی به حق این روز و شبهای عزیز زودتر به مراد دلت برسی.
به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
شوهرم پشتم نیس زیاد ب دهن مادرشه اگ بی احترامی کنم باهام بد تا میکنه از بس با همه خوب بودم همه سوارم شدن داستان زندگیم خیلی غمگینه من خودم تو نه سالگی مادرم فوت کرد زن بابا داشتم ک بابامم ازم گرف با کاراش گفتم ازدواج میکنم خوشبخت میشم اما تنها امید زندگیمم رف از پیشم
مگه با مادرشوهر دارین زندگی میکنین؟شوهر دومت خوبه؟دوستش داری؟ تو رو خدا قوی باش.خودتو دوست داشته با ...
ن هنوز عقدم تو همین عقد دنیای توهین و بی احترامی بهم کرد شوهرم خوبه اما مادرش پرش میکنه دعواهای شدید بینمون میندازه تا اب خوردنمم ایراد میگیره مادرش همشم میگ مطلقه ای همه چی از سرت زیاده