2777
2789
عنوان

خانومایی ک بعد از طلاق نتونستن دگ بچشونو ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 58 پست
مشکل منم حل نشد.ولی خیالم از بابت بچه ام راحته.از خودم گذشتم هدفمم فقط بچه امه.الآن احساس میکنم هیچ ...

چقدرشبیه همیم کلن مشکل من بدترشدباخانوادم دعواشددیگه شوهرم نمیزاره برم اونجاهمیشه باخودم میگم کاش نمیرفتم تحمل میکردم کاش هرروزکتک میخوردم ولی نمیرفتم خونه پدرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفو نزن‌.باید قوی باشی.مسیر زندگیتو عوض کن.مطمئن باش یه روزی دخترت برمیگرده پیشت. یوسف گمگشته ...

س ساله هر شب از خدا میخوام اما خدا نمیشنوه نمیدونم پای کدوم گناه سوخت زندگیم حداقل اگ این ازدواج دومم خوب بود ی دلخوشی داشتم اما مادرشوهرم چنان در حقم ظلم میکنه ک فامیلای خودشم ناراحت میشن زندگیم جهنمه اگ بچمو ی بار میدیدم بعدش راحت خودمو میکشتم اما الان نمیتونم ب امید دیدنش زندم

وای عزیزم خیلی سخته.ما که مادریم میفهمیم....آخه قانون و شرع میگه هفته ای یه بار شما حق داری بچه تو ببینی ...چه طور میشه به یه مادر همچین ظلمی کرد...الهی به حق این روز و شبهای عزیز زودتر به مراد دلت برسی.

به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
چندبارمادرشوهرتوبشوربزارکنارکه دیگه بفهمه چکارمیکنه 

شوهرم پشتم نیس زیاد ب دهن مادرشه اگ بی احترامی کنم باهام بد تا میکنه از بس با همه خوب بودم همه سوارم شدن داستان زندگیم خیلی غمگینه من خودم تو نه سالگی مادرم فوت کرد زن بابا داشتم ک بابامم ازم گرف با کاراش گفتم ازدواج میکنم خوشبخت میشم اما تنها امید زندگیمم رف از پیشم

س ساله هر شب از خدا میخوام اما خدا نمیشنوه نمیدونم پای کدوم گناه سوخت زندگیم حداقل اگ این ازدواج دوم ...

مگه با مادرشوهر دارین زندگی میکنین؟شوهر دومت خوبه؟دوستش داری؟

تو رو خدا قوی باش.خودتو دوست داشته باش.این حرفا رو نزن.

این نیز بگذرد...
شوهرم پشتم نیس زیاد ب دهن مادرشه اگ بی احترامی کنم باهام بد تا میکنه از بس با همه خوب بودم همه سوارم ...

غصته نخورعزیزم همه مشکل دارن انشالله مشکلت حل میشه دخترتم میادپیشت

مگه با مادرشوهر دارین زندگی میکنین؟شوهر دومت خوبه؟دوستش داری؟ تو رو خدا قوی باش.خودتو دوست داشته با ...

ن هنوز عقدم تو همین عقد دنیای توهین و بی احترامی بهم کرد شوهرم خوبه اما مادرش پرش میکنه دعواهای شدید بینمون میندازه تا اب خوردنمم ایراد میگیره مادرش همشم میگ مطلقه ای همه چی از سرت زیاده

غصته نخورعزیزم همه مشکل دارن انشالله مشکلت حل میشه دخترتم میادپیشت

انشاالله مشکل توام حل شه اما عمرم پای هیچی سوخت ی روز خوش تا حالا نداشتم نمیدونم خوشبختی ب چی میگن

بعدازهرسختی آسایش هست به خداتوکل کن انشالله همین روزادخترت بیادپیشت 

انشاالله اما واقعا کم اوردم همش فکر خودکشی یا فرار میزنه ب سرم بزارم برم از دست همه این ادمای ظالم خلاص شم