2777
2789
عنوان

خانومایی ک بعد از طلاق نتونستن دگ بچشونو ببینن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 58 پست

مطمئن باش خدا دخترتو بهت برمیگردونه.

من با همسرم اختلاف داشتم.۶ ماه بچه امو ازم گرفت که مجبور سم برگردم.تو اون مدت عین مرده متحرک بودم.هی لباساشو بو میکردم و به اسباب بازیاش نگاه میکردم‌.فکر میکردم چی میخوره .چی میپوشه پیش کی میخوابه.با تمام وجود درکت میکنم.ان شاءالله خدا به زندگیت آرامش بده و دلت رو شاد کنه به حق این شبا❤❤❤

این نیز بگذرد...
به نظرت الان کدوم سخت ترندیدن بچه ات یاباشوهرت کنارمیمودی تحملش میکردی

این الان سواله یا تعنه و کنایه؟؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پیگیری نمیکنی خودت؟

به بابات چه ربطی داره مگه خلاف کردی که آبروت بره 😐

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
ارزو دارم ی بار دگ ببینمش بعد بمیرم

از خدا بخاه حتما بهت برمیگردونه 

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
خب بخاطربچه دوباره برواقدام کن

بابام منو ب خواست خودش چند ماهه عقد یکی از فامیلاش دراورده ک مادر پسره از هر یزیدی یزیدتره اما چون مطلقه هستم دهنم بستس همیشه ارزو میکردم هر روز کتک میخوزدم اما بچم پیشم بود نمیدونستم نمیذازن حسرت صداش ب دلم بمونه 

منم مثل شمابودم برگشتم ولی مشکلم حل نشود

مشکل منم حل نشد.ولی خیالم از بابت بچه ام راحته.از خودم گذشتم هدفمم فقط بچه امه.الآن احساس میکنم هیچ وقت از ته دل شاد نیستم.حتی وقتی دلیلی برای غم نیست.ولی نتونستم از بچه ام بگذرم‌زندگیم جهنم شد تو اون ۶ ماه

این نیز بگذرد...
بابام منو ب خواست خودش چند ماهه عقد یکی از فامیلاش دراورده ک مادر پسره از هر یزیدی یزیدتره اما چون م ...

انشالله دخترت بزرگ میشه خودش میادسمتت دایی من ازخانومش جداشدولی دخترش که بزرگ شدمیرفت پیش مادرش مشکلیم نداشتن

ارزو دارم ی بار دگ ببینمش بعد بمیرم

این حرفو نزن‌.باید قوی باشی.مسیر زندگیتو عوض کن.مطمئن باش یه روزی دخترت برمیگرده پیشت.

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور😗😗😗

این نیز بگذرد...