2777
2789
عنوان

دارم از استرس میمیرم😭😭😭

137 بازدید | 8 پست

من فردا ژوژمان دارم هنرستانیم 

ژوژمان هم یعنی ارائه کار ها از اول ژوژمان طراحی دارم 

من کارام کامله همرو انجام دادم 

فردا باید ۹ تا کار نشون بدیم بچسبونیم به برد من از این ۹ تا ۶ تاش رو افتضاح کشیدم بعد واقعا خجالت میکشم جلو بچه ها اگه مسخرم کنن چیزی بگن دست خودم نبست خیلی تلاشمو میکنم ولی طذاحیم از بچگی خوب نبود رشتم ربطی به طراحی نداره کارگردانیه ولی واحد طراحی داریم بعد معلمه قبلا بهم گفته کارام خوب نیست منو میندازه الان دارم از استرس میمیرم فردا جلو بچه ها اگه چیزی بهم بگه چیکار کنم بچه ها کارامو ببین😭😭اگه بیوفتم 

از طرفی فردا جلسه ا‌ولیا با این معلمه هم هست شاید مامان بابام باهاش صحبت کنن

دارم میمیرم از استرس همه بدنم یخ کرده 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بهش طراحی درس تخصصی من نیست این ایراد محتوای آموزشیه که من باید درسی رو پاس کنم که ربطی بهم نداره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
برات ایت الکرسی میخونم نگران نباش مگه باید همه چیت ۱۰۰درصد باشه

مرسی 😭😭

واقعا حالم خیلی بده اگه بیوفتم نمیدونم چیکار کنم فذدا قراره مامان بابام بهش بگن من همه تلاشمو میکنم ولی طذاحیم خوب نیست ولی اگه منو بندازه واقعا نمیدونم چیکار کنم یا جلو بچه ها 

تو کلاس هم چند نفر باهام خوب نیستن نمیدونم اگه بخندم یا مسخره کنن اعتماد به نفسم از دست میدم چیکار کنم😭😭

هیچی نمیشه نگران نباش ایت الکرسی بخون خودتم صبح

میشه بزام دعا کنی؟ 

من کلا این روزا حالم خیلی بده خیلی استرس میکشم 

ممنون میشم اگه تونستی برام دعا کنی یکم آروم شم چون دیگه واقعا احساس میکنم خدا منو نمیبینه اصلا 😭😭