2777
2789
عنوان

لطفا کسانی که میترسند به هیچ وجه نیان .

| مشاهده متن کامل بحث + 11901 بازدید | 410 پست

خیلی حال کردم با این‌تاپیک دمتون گرم ادامه داشت ریپ کنید بیام بخونم 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قد من این چیزارو خوندم دیشبم فیلم ترسناک دیدم قبل از خواب همش فک میکردم یه سایه رو سقف داره راه میره شایدم واقعی بود 😭😭😭😭

چنان جیغی زدم شوهرم سکته زد منم گفتم خواب بد دیدم 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
ی هم ولایتی هم ماداشتیم ک سرزمین کارمیکرده ی روزغروب دیده یچن نفراومدن بادایره واینا بهش میگفتن اورا ...

اتفاقا این داستان سمت شهر ماهم هست ..پس بفهم دروغ . .چون هرکسی از زبون خودش میگه که سمت ولایت مابوده

کاش تو سهم من بودی❤️

یک زمانی خرمشهر زندگی میکردم  در خونه ای ساکن شدیم که به شدتی خرابه بود به وضوح میتونم بگم از سقفش خاک میریخت رو سر ما خیلی خونه ای بود داغون همش آثار خرابی جنگ داشت حتی جای گلوله روی دیوار هاش بود 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

مادرم حس کرده بود این خونه چیزی داره که ضرری به ما نمیرسونه چندین بار ما حسش کرده بودیم یک روز برق خونه رفت دیدیم یک روح سفید قشنگ از پشت پنجره رفت  تا همین الان که چندین سال از اون زمان میگذره من هیچ وقت تصویر اون روح نتونستم فراموش کنم 

تا اینکه صاحب خانه اومد پیش ما برای گرفتن کرایه بعدش مادرم موضوع بهش گفت. اونم در جواب گفت زمان جنگ یک شهید تو اشپزخونه این خونه دفن کردن. از اون زمان مادرم هر شب جمعه گوشه اشپزخونه شمع روشن می‌کرد 

ببخشید استارتر این سوالو تو تاپیکت میپرسم.

بچه ها من یه تاپیکیو زدم توی علاقه مندیهام‌چطوری میتونم‌پیداش کنم؟!!

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!