2777
2789

لعنت به وجود بی وجودشون بیاد الهی

از همچی افتادم از صب ک پاشدم نتونستم یه لقمه

بزارم دهنم خشک شده از بس داد زدم گلوم گرفته

ازمون ریاضی داشتن امروز تا ۱۱/۵ کلاسش طول کشیده

تا تکلیف ریاضی و نگارش نوشت دهنم سرویس شد

کاربرگ امتحان ریاضی فرستاد گفت چاپ کنید

بدو بدو لباس پوشیدم اسنپ گرفتم رفتم کافی نت 

بسته بود هلاک برگشتم تند تند با دست نوشتم

۳ صفحه همشم تا ۲ وقت ارسال تکالیف و ازمون

رو داده معلمش با کلی خواهش و التماس

بچه رو نوشوندم تا جواب بده

بعد بیا املاء بگیر فیلم بفرست

دوباره میگه از کلمات املاء ک نوشتن ویس بفرستید

صدا کشی کنن به مرز جنون رسیدم اخرش

لااقل تا شب وقت بدین تراکتور ک نیستیم ما

ما مادرا چه گناهی کردیم والا ن صبونه ای ن نهاری

این چه وضعشه بابا امون بدین یه نفس بکشیم

لعنتیاااا دلم میخاد از ته دل فریاد بزنمم 

کم اوردممم بخدا😭😭😭😭

وا چه معلم بی شعوری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا لعنت به مجازی ؟مگه توحضوری عذاب نمیکشیم؟بعضی معلما واقعا روانین اولیا و دانش اموزو روانی میکننن لعنت به اونا 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

وا دیگه این معلمه چرا حقوق میگیره😐بعدشم الان نه سرده نه آلودگی هوا شدید شده

چرا مجازی اخه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

همه چی به کنار،این بچه ها چه فشاری رو تحمل میکنن. من که مجردم ولی خدا شاهده بچه میداشتم میرفتم پروندشو از مدرسه می‌گرفتم آتیش میزدم

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

خسته نباشی عزیزم.میدونم اعصاب میخواد بعدم نمیگن هم زمان شاید چندتا بچه مدرسه ای باشه تو یه خونه.اون به کنار شاید مادر نوزادم داشته باشه.بعد نمیگن یه خانوم باید بشوره بزاره برداره بپزه.تنها درس نیست که.خدا بهت کمک کنه.

همه چی به کنار،این بچه ها چه فشاری رو تحمل میکنن. من که مجردم ولی خدا شاهده بچه میداشتم میرفتم پروند ...

بخدا همین فکر به سرم زده هی میگم چ غلطی کردم نوشتمش مدرسه