2777
2789
عنوان

لطفا کسانی که میترسند به هیچ وجه نیان .

| مشاهده متن کامل بحث + 11901 بازدید | 410 پست
بچه ها ی چی بگم‌ نریزین  سرم .منم قبل ماه رمضان از یه خاج آقا یه چند تا دعا گرفتم.دو تاش گفتن ه ...

خطرناکه؟

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

تویه کتابی خوندم پیامبر تعریف کرده بود گفته بود جز اداب حمامه بسم الله بگید چون اونا حمام رو درست کر ...

چه جالب من ولی شنیدم از قدیمیا چون سخت بوده حموم عمومی رفتن حتی تا روستاهای دیگه برا همین خودشون اب گرم میکردن گوشه حیاط یا دسشویی حموم میکردن حموم چیه که ساختنم بخواد ابگرمکن هم که خودمون باز ساختیم لوله کشی و کاشی و... هم که کار ادمه نمیتونم تصور کنم دقیقا چیش از جناست

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن اعصابم خورد شدا یعمی ما که چند هزار سال پیش چشم مصنوعی و شهر زیر زمین داشتیم یه حموم رو جنا برامون درست کردن اصن غیرتی شدم تو کتم نمیره

لطفا درخواست دوستی ندید
یعنی اذیتتون میکردن جنا

نه سوالم اینه که گرفتم ممکنه اذیت کنن؟

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

خانونا شما به جادو اعتقاد دارید؟ کسی هست براش جادو گرفته باشن

فکر میکنم وجود داره 

تویه کتابی خوندم پیامبر تعریف کرده بود گفته بود جز اداب حمامه بسم الله بگید چون اونا حمام رو درست کر ...

کلن جای نمور  و نمناک   مثه حمام جاشونه  

ماهم شنیدیم والا 

بخدا تقصیر من نیست تو کتاب نوشته بود چون خیلی ساله پیش خوندم اسمش یادم نیست اگه نه میزاشتم

نه بابا دختر مگه من گفتم تقصیر توه😁😁😁😁😁💗

لطفا درخواست دوستی ندید
چرا بریزیم سرت  خو پیش میاد خیلیا میرن

خطرناکه؟