2777
2789
عنوان

چرا آدما اینقد بددهن شدن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 58 پست

حالا فحشاش چی بود؟

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مام دیشب رفتیم رستوران. تخت بغلی یه دختره سیگار روشن کرد. گفتم میشه سیگار نکشین؟

پشت چشم نازک کرد ولی چون همسرم هم بود چیزی نگفت

ملت روانی شدن

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

اخه واقعا ترسیدم خیلی بد داد میزد فش میداد 

میگم خب فقط گفتی آرومتر و اینجوری کرد ووووییییی برخوردای دیگش چطوری

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
اون مرده اعصاب نداشته که کتک کاری کرده،برو خداروشکر کن شوهرت پاشو به کلانتری نکشونده

اخه ازش پرسیدم گفت ن نمیتونستیم شکایت کنیم خودم همش تو فکر اینم ک زنگ میزدم پلیس

مام دیشب رفتیم رستوران. تخت بغلی یه دختره سیگار روشن کرد. گفتم میشه سیگار نکشین؟ پشت چشم نازک کرد و ...

ممنوع نیست تو رستوران؟

والا منم کپ کردم از برخوردشون 

اره من واقعا انتظار این واکنشو نداشتم اگه با داد و فش میرفتم سمتش حق داشت داد بزنه ولی هیلی مودبانه گفتم ک دعوا نشه ک متاسفانه شد

واقعا مردم رد دادن خیلی بعضی هاشون بی فرهنگن چند وقته پیش با نامزدم رفتیم باغ رستوران رو تخت نشسته بودیم تخت کناری جیغ سر و صدا بزن بعد من سرم داشت میترکید گفتم خانوم میشه یکم ارومتر شروع کر به فحش دادن چه فحشایی, 😲😲😰😰نانزدم چاشد گفت حیف که خانومی وگرنه یه تو دهنی حقت بود 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
ممنوع نیست تو رستوران؟

چی بگم والا

تو تهران ممنوعه

ما اومدیم مشهد.

قوانین اینجا رو نمیدونم

حالا اون دختره نکشید ولی تخت روبرویی هم یه اقاهه داشت میکشید، همسرم بهش تذکر داد.

باز موقع برگشت، از بین محوطه که رد میشدیم دیدم یکی دیگه هم داره میکشه!!!!

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

واقعا مردم رد دادن خیلی بعضی هاشون بی فرهنگن چند وقته پیش با نامزدم رفتیم باغ رستوران رو تخت نشسته ب ...

چرا شکایت نمیکنید شکایت کردن یه جور فرهنگ سازیه که دیگران درس بگیرن جرات بد حرف زدن نداشته باشن ...