2777
2789
عنوان

چرا آدما اینقد بددهن شدن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 58 پست
فشار اقتصادیه ولی یکم دور از ذهنه که اینقدر بیخود واکنش به این شدت نشون بدن مطمئنید لحنتون درست بو ...

اره بخدا خودم از قصد مودبانه گفتم بهشون برنخوره ولی واکنشش خیلی بد بود 

خب کارت اشتباه بوده عزیز من !! اصن برا چی با همچین آدمی هم کلام شدی 

میتونستی به کارمند فروشگاه بگی بهش تذکر بده 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من واقعا انتظار این واکنشو نداشتم اگه با داد و فش میرفتم سمتش حق داشت داد بزنه ولی هیلی مودبانه ...

فحشاش ناموسی بود جریمه نقدی و زندون داشت !!!! فقط چندتا شاهد بس بود

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
چرا شکایت نمیکنید شکایت کردن یه جور فرهنگ سازیه که دیگران درس بگیرن جرات بد حرف زدن نداشته باشن ...

وای یه فحشایی داد از یه خانوم دیگه بعیده واقعا

مگه میشه شکایت کرد؟؟؟ 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
وای یه فحشایی داد از یه خانوم دیگه بعیده واقعا مگه میشه شکایت کرد؟؟؟ 

صدرصد فقط چندتا شاهد لازمه که اون‌دور و ور پره جریمه نقدی و زندون داره .....

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
میگم خب فقط گفتی آرومتر و اینجوری کرد ووووییییی برخوردای دیگش چطوری

یجور حمله کرد سمت همسرم من خریدامو پرت کردم زمین دوییدم سمتشون خیلی وحشتناک بود مشت میزد سمت صورت همسرم چون قدش کوتاهتر بود نمیرسید

صدرصد فقط چندتا شاهد لازمه که اون‌دور و ور پره جریمه نقدی و زندون داره .....

برل دفعه بعد, 😊😊

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

ما همین الان از حرم برگشتیم. رفته بودیم واسه احیا. یه بیشعوری اومده صاف سر کوچه ایستاده. قشنگ بسته کوچه رو ها.

مام کالسکه بدست، نمیتونستیم بیایم تو خونه.

بیچاره همسرم کالسکه رو با دخترم که توش خواب بود بلند کرد رو هوا، از لای ماشینه رد شدیم اومدیم تو.

شروع کردم یادداشت نوشتن براش، دیدم یه خانم مسنی قبلش زیر برف پاک کنش یادداشت نوشته که:

من اومدم بیام احیا، ویلچر دارم، نمیتونم راه برم، اومدم دیدم شما کوچه رو بستی. لابد میگی حلالت کنم. ولی چجوری حلال کنم. مجبور شدم برگردم خونه. از احیا جا موندم.

منم یادداشتمو گذاشتم کنار همون یادداشته.

بلکه یه کم شعورش بکشه 

اینهمه حق الناس افتاده گردنش، حالا واسه من رفته احیا!!!!

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

برل دفعه بعد, 😊😊

صدرصد گذشت نکنید تصمیم کبرای امسالم دست درازیای مردارو سیلی و کتک و دست پلیس هم میدم شوهرمم گفته پشتتم هر جا پیش اومد حالشو بگیر ....