2777
2789
عنوان

چرا آدما اینقد بددهن شدن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 58 پست
چرا میتونستین یه بار جلو چشم من شوهرم با یه خانمی دعواش شد،تقصیر خانمه هم بود،پلیس هم فوری اومد ولی ...

خدایی؟؟؟؟ این سری هرجور باشه زنگ میزنم پلیس تا اینجور ادما باشن حد و حدود خودشونو بدونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدرصد گذشت نکنید تصمیم کبرای امسالم دست درازیای مردارو سیلی و کتک و دست پلیس هم میدم شوهرمم گفته پشت ...

نامزد منم پشتمه ایشالله دیگه تکرار نشه این موارد تکرار نشه ولی اگه شد جتما پیگیر میشم

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
واقعا من نمیفهمم فش دادنشون برا چیه 

از بی فرهنگیشونه

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
خب کارت اشتباه بوده عزیز من !! اصن برا چی با همچین آدمی هم کلام شدی  میتونستی به کارمند فروشگا ...

اخه خیلی وقتا شده طرف نمیدونه صداش باعث ازاره بقیه اس تذکر میدی عذرخواهی میکنه یا ن کارشو ادامه نمیده این اولین بار بود این واکنش رو دیدم

خدا نکنه برا کسی پیش بیاد 

باور کن من جلو نامزدم خجالت کشیدم به جای اون

اره واقعا موافقم اگه فرهنگ داشتن فرق جای عمومی رو با خونه خودشون میفهمیدن

اخه ببین اون دیگه چه بی شخصیت بود که جلو بچه هاش بین اون همه ادم فحش ناموسی میداد 

اخه ببین اون دیگه چه بی شخصیت بود که جلو بچه هاش بین اون همه ادم فحش ناموسی میداد 

این ادمی ک من میگمم بچه هاش کنارش بودن با خودم گفتم این بچه ها کاملا الگو برداری میکنن از رفتار زشت پدرشون

من احساس کردم جلو‌کل فروشگاه ابروم رفت چون یجور داد میزد انگار من بهش تجاوز کردم 

واقعا اره اونا که خودشون نمیفهمن مت باید خجالت بکشیم من که کلا اون روز تو لک بودم 

واقعا اره اونا که خودشون نمیفهمن مت باید خجالت بکشیم من که کلا اون روز تو لک بودم 

پس این حال من عادیه چون منم همش تو فکرم حالم گرفتس خداروشکر ک فهمیدم حداقل مشکل از من نبوده

این ادمی ک من میگمم بچه هاش کنارش بودن با خودم گفتم این بچه ها کاملا الگو برداری میکنن از رفتار زشت ...

صددرصد

پس این حال من عادیه چون منم همش تو فکرم حالم گرفتس خداروشکر ک فهمیدم حداقل مشکل از من نبوده

اره واقعا من اصلا حالم خوب نبود که هیچ روم نمیشد به نامزدم نگا کنم انگاری من فش دادم