2777
2789
عنوان

بیمه عمر و سرمایه گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3492 بازدید | 72 پست
من خودم ۵ تا بیمه عمر دارم و قبل از تولد دخترم نماینده بیمه بودم

عزیزم این درسته که هرچی مبلغ دیه یا همون پولی که بیمه تعهد میکنه به وارث معین شده بده بیشتر باشه سود پولی که میزاری کمتر میشه?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سالیانه میدم. چون سودش بهتره. سالی ۳ تومن. و هر سال ۵ درصد اضافه میشه

پس شوهر منم که ۱۴ تومن داده همون تقریبا سالی ۳ تومن در میاد 

منم دوست دارم بیمه عمر کنم اما شوهرم میگه دیگه من هستم کافیه اخه بیمه تامین اجتماعی هم داریم

كاملا حق با شماست، الهي كه براي كسي پيش نياد ولي زندگيه و واقعيتهاش، پسر فاميلمون طفلي بيست و دو سالش بود، دو ماه بيمه عمر واريز كرد، يعني صد هزار تومن داده بود، تصادف كرد و شصت ميليون تومن به خونواده اش دادن

كاملا حق با شماست، الهي كه براي كسي پيش نياد ولي زندگيه و واقعيتهاش، پسر فاميلمون طفلي بيست و دو سال ...

دقیقا. حادثه هیچ وقت خبر نمیکنه. نمونش خودم که دوسال پیش تصادف خیلی بدی کردم و واقعا خدا بهم رحم کرد. 

کدوم بیمه عمر بهتره ؟ سامان یا اقتصاد نوین؟

همه بیمه های عمر و سرمایه گذاری شرایطشون یکی هست.

من هم بیمه عمر ایران دارم هم کارافرین

خوبی کارافرین اینکه با پرداخت یک حق بیمه دو نفر بیمه عمر میشن. یعنی شما علاوه بر خودت میتونی یکی از بستگانت رو به عنوان بیمه شده دوم معرفی کنی

كاملا حق با شماست، الهي كه براي كسي پيش نياد ولي زندگيه و واقعيتهاش، پسر فاميلمون طفلي بيست و دو سال ...

با خودتون فكر كردين اين پول از كجا مياد؟؟ 

اون شصت ميليون ؟؟

الان همه دارن پول ميريزن به حساب بيمه ها 

بيست سال ديگه كه همه يهو ميريزن بول و حقوق ماهانشون رو ميخوان اون بيمه چطور ميخواد پولشون رو بده ؟؟