2777
2789
عنوان

بیمه عمر و سرمایه گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3492 بازدید | 72 پست
بذاريد راستش رو بگم  اون اقوام نزديكي كه گفتم همسرم هستن  مدير يه قسمتي تو بانك مركزي هس ...

انشالله كه اينطور نباشه، ايران هميشه از همه ي دنيا عقب بوده. تازه دارن متوحه ميشن كه بيمه چيه و چقدر مهمه توي زندگي، ممنون از توضيحاتتون عزيزم

انشالله كه اينطور نباشه، ايران هميشه از همه ي دنيا عقب بوده. تازه دارن متوحه ميشن كه بيمه چيه و چقدر ...

هركشوري بايد با توجه به وضعيت خودش اقدام بكنه 

همسرم خيلي از پيش بيني هاي اقتصاديش تا خالا درست درومده 

اون موقع كه دلار سه و خورده اي بود بهم گفت اگه ميخواي سرمايه گذاري كني دلار بخر

بعدش تو پيش فروش سكه هاي بانك كارگشايي به اقرام گفت همه سكه خريدن 

و تو فروش و خريد خونه و غيره همه باهاش مشورت مبكنن 

تا خالا چيزايي كه گفتن اشتباه نبوده  

بيست سال ديگه متوجه حرفاي امروز من ميشيد 

البته انشالله كه اينطور نشه 😞😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید، ما یک کشور جهان سوم هستیم

کشورهای دیگه از همون اول که بچه دنیا بیاد بیمه عمر واسش باز میکنن، چطور میگن بچه هوگای خارجی از بیست سالگی مستقل میشن؟یکم فکر کنید، اگه دولت اونا هم میخواست از جیبش به همه حقوق بده که پولی نمیموند به قول بعضی از دوستان

اطلاع رسانی واسه بیمه عمر و زنان خانه دار خیلی کمه، وگرنه همه همونطور که خودشون و ملزم میکنن که بیمه ماشین و حتمابگیرن خودشون و حتما بیمه عمر میکردن

آموزش صد در صد قانون جذب،مخصوصا ثروت و فراوانی، رایگان @ghjazb
هركشوري بايد با توجه به وضعيت خودش اقدام بكنه  همسرم خيلي از پيش بيني هاي اقتصاديش تا خالا درس ...

ميشه ازشون بپرسين سال ديگه قيمت خونه بازم بالا ميره مثل امسال؟ يا تا چند سال ديگه ، طبق معمول هميشه، ثابت ميمونه؟ امسال يه رشد حسابي داشت خونه، سال بعد بنظرشون ثابت ميمونه؟!!

انشالله كه اينطور نباشه، ايران هميشه از همه ي دنيا عقب بوده. تازه دارن متوحه ميشن كه بيمه چيه و چقدر ...

واقعاااااا، حرف منم همینه

ميشه ازشون بپرسين سال ديگه قيمت خونه بازم بالا ميره مثل امسال؟ يا تا چند سال ديگه ، طبق معمول هميشه، ...

حتما ميپرسم خبر ميدم

ولي جند وقت پيش گفتن كه بخاطر تحريم ها قيمت مصالح بالا و بالاتر ميره و قطعا خونه گرونتر ميشه 

مگه اينكه جنگ بشه كه قيمتا پايين بياد 

كه اونم مناطق خاصي مثل تهران و مناطق نزديك نقاط هسته اي رو ميزنن و شايد به كاهش قيمت دوره اي باشه

بقيه مناطق مثه شمال و اينا روندش افزايشيه 

حالا خوابيده بيدار بشه بازم دقيق سوال ميكنم

ببینید، ما یک کشور جهان سوم هستیم کشورهای دیگه از همون اول که بچه دنیا بیاد بیمه عمر واسش باز میکنن ...

تو كسوراي ديگه با پول بيمه ميشه خيلي كارا كرد 

تو ايران اونم با تحريماي الان بيمه ها ميخوان كجا سرمايه گذاري كنن كه سودشون در بياد اخه؟؟

شرايط كشور ما هميشه  خاص بودن متاسفانه

تو كسوراي ديگه با پول بيمه ميشه خيلي كارا كرد  تو ايران اونم با تحريماي الان بيمه ها ميخو ...

تو همین کارهای تولیدی که میگین

حتما لازم نیست تو جنس ها و بورس  های خارجی سرمایه گزاری کنن

من بیمه پاسارگادم. موقع بیمه شدن بمن گفتن 14 میلیون برام پول شارژ میکنن تا در حوادث استفاده کنم ولی نه کارتی دادن و نه دفترچه ای چیزی. گفتن اون پول برا شما شارژ شده و میتونین موقع حوادث استفاده کنین. سردرنیاوردم اصن. جواب درست ندادن. خب من تو حادثه پام شکست چجوری تو بیمارستان ازش استفاده کنم

همه بیمه های عمر و سرمایه گذاری شرایطشون یکی هست. من هم بیمه عمر ایران دارم هم کارافرین خوبی کاراف ...

ینی اون شخص دوم هم از مزایای بیمه عمر میتونه استفاده کنه؟ سرمایه امراض و...؟ و اگه خدایی نکرده فوت کنه سرمایه فوتش به وارث میرسه؟ و در آخر پولی که یجا دریافت میشه به اندازه دونفره یا یه نفر؟